10 хитови парчета, в които не знаехте, че се пее за секс

В началото те изглеждат непорочни и забавни, но когато се поразровите, ще откриете нещо, което не сте и подозирали.

1. Frankie goes to Hollywood – Relax

Пригответе се да чуете тази песен по съвсем различен начин. Докато повечето слушатели не обръщат внимание на цялостната визия на този сингъл, нека просто споменем, че той може да бъде намерен в албум, наречен „Welcome to pleasuredome“ („Добре дошли в купола на удоволствието“).

Въпреки, че след нарастването на големи дискусии по този въпрос, бандата отрича в парчето да има сексуални намеци, видеото към сингъла определено не подкрепя твърденията на създателите си.

2. Flo-rida — Whistle

Ето това вече наистина е шок. Flo-rida не възпява точно слънчевите дни в сингъла си, особено имайки предвид, че заглавието на парчето е „Whistle“ (whistle — свирка, подсвирване). Някои от слушателите разпознаха значението на песента още в самото начало, но много невинни не успяха да уловят символизма. E, Flo-rida, определено успя да завладееш много сърца с летния си хит, изпълнен със скрити послания, но вече не можеш да ни заблудиш.

3. Crash into me – Dave Matthew Band

През годините много жени бяха докоснати до поетичната лирика на Дейв Матю, но те най-вероятно не са успели да забележат, че във видеоклипа след продължителното показване на женски крака, изпълнителят прави знаци, които показват желанието му да наблюдава жени, без тяхното знание.

4. I’m so excited — The pointer sisters

Този хит на 80-те е толкова популярен, че повечето слушатели просто губят рационалната си мисъл и започват да танцуват, независимо къде се намират. Да, в парчето най-вероятно става дума за вълнение (I’m so excited) относно нова любовна тръпка… но сме развълнувани да ви споделим, че това изобщо не е така.

В песента The pointed sisters уреждат срещата, желаят мъжа отсреща да забележи намеренията им и накрая молят партньора си да действа бавно, докато фантазията им се изпълни.

5. Crank that Souljua Boy — Soulja Boy Tell’em

Soulja boy създават танцов феномен, обикалящ всички медии и социални мрежи. Въпреки това, много малко хора разбират препратката на песента към супергерой на име Супермен. Дотук добре. Някои от лириките на Soulja boy наистина са директни, но препратките към мъжа от стомана всъщност са препратки към „упражнения в леглото“.

Всъщност, смятаме, че е по-добре да го потърсите в Google сами, отколкото ние да ви го обясняваме стъпка по стъпка… Но ви гарантираме, че никога повече няма да се отнесете към тази песен по същия начин.

>>>За силна ерекция и мощни оргазми вземи Vita Gra!<<<

6. Sledgehammer — Peter Gabriel

Благодарение на видеото към песента, Питър Гейбриъл печели 9 награди през 1997. Песента е просто една голяма сексуална инсинуация, използваща всекидневни предмети и ситуации, за да се прикрие истинското значение на парчето.

7. Barby Girl – Aqua

O, мила кукло Барби, ти стана приятелка с милиони момиченца по света, но дойде време да пораснеш и тогава се превърна в секссимвол. Певицата Лене Нистрьом влиза в ролята на Барби, пеейки за нейния пластмасов свят, в който Кен може да я съблича навсякъде. Всъщност песента е надсмиване над възприятията на обществото за жената като сексуален обект и е пълна със сексуални инсинуации.

8. If you seek Amy — Britney Speras

Тук не бива да сте изненадани. Ако повторите заглавието на песента три пъти наум (и ако разбирате достатъчно английски, защото ние няма да го кажем на глас), ще разберете какво имаме предвид. Бритни се опитва да заблуди слушателите или просто да ги накара да се посмеят. Според текста, Бритни се опитва да намери приятелка на име Ейми, което е или изключително брилянтно или пълна глупост, тъй като „всички момчета и всички момичета“ се опитват да „я намерят“.

9. Ticket to ride — The Beatles

Кой е казал, че обичаните момчета от Ливърпул не биха вмъкнали по-провокативно съдържание в песните си. Предлагаме да изслушате парчето още веднъж, преди да разрушим детските ви спомени. Истината е, че Бийтълс пеят за… проститутките в Хамбург. Те изпълняват песента в много немски градове, а нощните жрици действително носят билетче (ticket — билет), с което да докажат, че са здрави.

10. Y.M.C.A — Village people

Изборът на Village people за място, на което млади мъже могат да се срещат съвсем не е случаен …

Автор: eli

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *