Билки за задържане на еякулацията

Едно от най-неприятните усещания, които се отразяват на самочувствието на един мъж е невъзможността да задържи оргазма си и да достави максимално удоволствие на своята половинка.

Според последни проучвания този проблем се наблюдава при 8-10% от мъжете, но истина е, че преждевременната еякулация е много по-често срещан проблем, отколкото си мислим.

От времената на нашите деди, когато едно от най-важните неща за българското семейство е била многобройната челяд, са известни методи и билки, дарявали мъжете с невероятна полова мощ.

Ето кои са тези природни средства, които, за разлика от днешните синтетични продукти, не само не крият рискове за здравето, но и ни помагат да живеем пълноценно:

Бабини зъби

Активните съставки на тази билка са особено благоприятни за половата система. Екстрактът, добит от нея стимулира производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон. Повишеното ниво на тестостерона пък води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и и засилва потентността. Още нашите деди са използвали този природен сексуален стимулант, за да удвоят шансовете си да се сдобият с много наследници.

Подобно на всички бабини илачи, който в началото на XX век са били пренебрегвани заради нахлуващата мода на синтетичните лекарства,така и тази чудотворна билка била забравена и не е намирала особено приложение в развиващата се градска среда.

През 1985г. за нея ни напомня отново Китай. Магическите свойства на бабините зъби са описани подробно в „Справочник за китайски лекарствени растения и формули“ на доктор Хим Че Енг, издаден през 1983 г., а 2 години по-късно и в сборника „Химически състав на източните растения“ на Хсю Чен и Хонг. В този момент светът полудява по тази билка, за която нашите предци са знаели много отдавна.

Свързани статии: Преждевременна еякулация: как да се справите с нея

Жълт кантарион

Той е един от най-мощните афродизиаци. Особено полезен е при преждевременна еякулация и действа еднаква благоприятно както на мъжете, така и на жените. Учени от цял свят дълго са изследвали свойствата на жълтия кантарион и са установили безспорните му качества.

Нашите деди пък са открили, че в съчетание с бабини зъби и магарешки бодил, той е най-мощната виагра и отличен източник на енергия.

Мурсалски чай

Чудото, наречено лек за всички болежки или „Родопската виагра“, което вирее единствено на Балканите и най-вече в Пирин и Родопите. За първи път билката е открита в Шар планина, откъдето произлиза и латинското му наименование Sideritis scardica.

Освен че дава много сила, Мурсалският чай, съдържа сериозни количества калии и цинк – едни от най-важните елементи, от които зависи качеството на спермата, потентността и половата издръжливост.

Магарешки бодил

Това е другата популярна билка, която вирее в Европа, Северна Африка, Азия, цяла България, а по-късно е пренесена в Северна Америка и Австралия. Тя е прочута в цял свят със своетоблагоприятно действие върху потентността и половата мощ.

Освен това помага за възстановяване на силите на организма и повишава тонуса на гладката мускулатура.

Свързани продукти:

 

 

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *