Да пазаруваме за Коледа

Избирането на подарък е процес, който не трябва да подценяваме. Често пъти оставяме всичко за последния момент и накрая се оказваме с лошо пакетиран произволен сувенир, който сме взели в последния момент от близкия магазин. Скоро наближават големи празници, затова е време да вземем портмонето и да се заредим с идеи и търпение.

Най-вероятно ще избирате подарък за приятели, затова е редно да познавате вкусовете им и да съобразите избора си именно с тях.Направете си бюджет. Колкото по-близки са двама души, толкова по-лесно е за тях да отделят повече пари един за друг, когато стане въпрос за подаръци.

>>>>>По подаръците му ще го познаете<<<<<
Това не означава, че трябва да купите кола или апартамент на най-добрите си приятели, но пък ви улеснява, когато трябва да уважите някой, който не ви е толкова близък. В такъв случай – ключодържател, елегантна тетрадка или химикалка биха свършили идеална работа. Ако сте сръчни и изобретателни, защо да не сътворите и измайсторите нещо вие самите.
Не пазарувайте сами. Най-често се оказваме в идеалния магазин с идеалните видове подаръци, но сме изправени пред много голям избор. „Сервиз чаши… По-ниските или по-високите? По-светлите или по-тъмните? Кристалните или… другите кристални?“ В такъв момент един общ приятел или просто втори човек за компания се оказва спасителят. Най-малкото, което може да направи, е да даде съвет – така вие ще имате шанс да се съгласите или не, а не да спорите сами мислено със самата себе си.

Не забравяйте картичката. Дори да искате тайно да зарадвате някого, не си позволявайте да оставяте подаръка без картичка. Надписът може да е всякакъв – от обикновено пожелание до романтично стихотворение или просто подпис и инициали.

А защо не и още някое забавно и секси допълнение към основния подарък,като секси бельо или някоя забавна любовна игра,или пък белезници….. Можете да разгледате повече на sexshop.bg

Автор: sisa

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Коледни подаръци за работохолици Ако сте от хората които - […] >>>>>>Да пазаруваме за Коледа<<<<<<< […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *