Как да поддържате връзка, ако сте различни

Най-силните взаимоотношения са тези, в които и двамата партньори могат да бъдат самите себе си. Ако се опитвате да промените другия или да се промените рязко в съответствие с идеала на другия, вие обричате връзката си на провал.

Когато двама души имат противоречиви виждания или навици, това създава основание за конфликт. Например, ако единият партньор е религиозен човек, а другият атеист, може да е трудно да се намери обща гледна точка за това как функционира Вселената. Когато единият се придържа към чистота и ред, а другият е разпилян и не помага в домакинството, кавгите не могат да бъдат избегнати. Противоположностите се привличат, но не винаги могат да се разберат.

Комуникирането между двама души от напълно различни светове може да бъде проблематично, но дори двойки, които имат много общо помежду си, понякога трябва да правят компромиси. Всяка здрава връзка е свързана с компромис.

Нерешените малки различия могат да доведат до огромни проблеми

Ако прекарвате много време с някого, ще имате разногласия. Можете да направите компромис, за да се справите с някои конфликти, но когато проблемът осветява разликата в основни ценности, спорът става личен. Двойките могат да се критикуват или да се обвиняват, че мислят по различен начин.

Ако основните ценности на двама души са напълно несъвместими, комуникацията ще бъде почти невъзможна. Трудно е да се променят основните ценности, защото няма правилно или неправилно мнение. Разбира се, не всички стойности трябва да се припокриват,но задължително трябва да са общи, които да се споделят и от двамата партньори.

Когато една двойка има противоречия, важно е да се говори за това. В някои случаи компромисът е невъзможен. В други случаи може да се окаже, че аргументите се основават на неправилно разбиране на ситуацията. Във всеки случай, тези проблеми ще влошат отношенията, ако не бъдат елиминирани.

Повечето хора решават различията така, че влошават ситуацията

Хората се справят с разногласията по много начини, но не разбират, че начинът, който са избрали, напротив, влошава взаимното разбирателство и взаимоотношения.

Някои правят отстъпки по-често от партньора си

Когато хората започват взаимоотношения, те често правят жертви, защото искрено обичат другия и искат да бъдат обичани. Човек може да се опита да сведе до минимум разликата с партньора си, като се отказва от собствените си интереси. Има някакъв компромис в това, но тъй като единият дава повече от другия, връзката няма да бъде балансирана. В крайна сметка, този който жертва много, ще бъде изтощен и нещастен.

Някои дават повече от необходимото

Компромисът по отношение на основните вярвания и ценности е друга рецепта за разочарование и опустошение. Можете да се откажете от малки неща в името на любовта, но ако вашите основни ценности са изложени на риск, това може да ви изиграе жестока шега.

Можете да видите това поведение в двойките, в които единият мисли, че трябва да се промени, за да отговори на стандартите на другия. В този случай едната или двете страни могат погрешно да вярват, че между тях няма разлики. Да направиш партньора си щастлив за сметка на собственото си щастие е лоша идея.

Delayxetine – 100% натурални, орални желета за задържане на еякулацията

Край на Бързата Еякулация

4-5 Пъти по Дълъг Секс

Повече издръжливост

По-Силна Ерекция

Четете още: 

Правете компромиси само ако това ви прави по-щастливи и по-добри партньори.

Говорете за вашите очаквания

Не е толкова лесно да се отървете от навиците и поведението, които са се превърнали в норма в отношенията. Трудно е да се разбере кога е по-добре да се освободиш от ситуацията и кога да говориш. Обсъдете очаквания, граници и начини, по които можете да се подкрепяте, така че компромисът да не изглежда като едностранна атака.

Несъгласията могат да се превърнат в ситуация, в която и двете страни да спечелят. Работете заедно върху отношенията си, така че и двамата да получавате това, което искате. Промените няма да изглеждат толкова трудни, ако не смятате, че губите нещо.

И двамата партньори трябва да дават, а не само да вземат

Когато една двойка работи за общото благо, всеки трябва да коригира поведението си, за да отговори на очакванията на партньора. Вместо да се жертва, всеки трябва да даде своя малък принос за създаването на хармония. Ако искате партньорът да ви слуша, бъдете готови и вие да го изслушвате.

Имайте предвид, че основните стойности не могат да се променят

Имайте уважително разногласие. Не очаквайте някой да ви угоди, защото е по-глупав от вас. Такива неща трудно се променят, защото човек е такъв, какъвто е. Партньорите могат да се научат да уважават и приемат разногласията, но принудителната промяна е начин, който е обречен на неуспех.

Нека разликите ви приближат

Невъзможно е да се намерят двама еднакви хора. Повярвайте, малките различия ще направят връзката ви по-вълнуваща и интересна. Това ще даде възможност да погледнете нещата по нов начин или да изпитате нещо, което не бихте опитали сами.

Компромисът е неизбежна част от отношенията между двама различни хора. Докато и двамата партньори не са готови да направят корекции или да направят отстъпки за подобряване на отношенията, нещата ще продължат да се влошават. Не се отказвайте от любовта само защото човекът е различен. Обсъдете проблемите и подчертайте положителните черти и навици, и тогава връзката ви ще бъде наистина щастлива.

От Cupidra.bg препоръчват да изпробвате най-добрия и ефектнивен сексуален стимулантCupidra предствляват орални желета. С тях вие ще се сдобиете с максимални резултати и  ще повишите стабилно либидото си за нула време. Те са ефективен и много бърз начин за подобряване на сексуалната функция

Четете още:

Интересни афродизиаци от природата

Най-мощните афродизиаци

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *