Как да уголемите бюста си по естествен начин

Ако вие сте от жените, които не искат да се подлагат на операция, за да уголемят гърдите си и да им придадат по-красив вид, сега ще ви съобщим щастливата новина.

Можете да уголемите бюста си и в домашни условия, напълно безопасно. Ще ви предложим няколко начина, които можете да приложите сами:

1. Рибено масло

Едно от най-ефикасните средства за увеличаване обиколката на бюста е… норвежкото рибено масло. Наред с многобройните си полезни за кожата качества, то притежава и свойството да поддържа тургора на клетките и да задържа влагата в тях. Ето защо нанасянето и втриването на норвежко рибено масло в областта на гърдите не само освежава и подхранва кожата, но и придава допълнителен обем на тъканите. Е, единственото неудобство на този метод идва от миризмата на риба. Добрата новина е, че „уханието“ на морска сирена лесно се отстранява с един душ. Ако в продължение на 1 месец ежедневно си правите фрикции с рибено масло, престоявате с него, колкото ви е възможно по-дълго (час-два), в края на този период ще постигнете увеличаване на гръдната си обиколка с ок. 2,5 см. Този метод е много стар на жените от северните народи още от незапомнени времена. Не случайно русите нимфи от скандинавските страни са с подчертано пищни и добре заоблени форми.

2. Лук, мед и канела

Лукът е също така със сериозна заявка, че стимулира увеличаването и оформянето на бюста. Смесен с мед и куркума на прах, сокът от лук се втрива обилно в областта на гърдите, слага се сутиен и се оставя да подейства през целия ден и нощ. На следващия ден се измива първо с топла, а след това – с хладка вода. Този метод е особено подходящ за освежаване и стягане на отпуснати и отслабнали гърди.

3. Упражнения 

Физическите упражнения заемат важно място в оформянето на красив бюст. Те спомагат и за възвръщане на формата на гърдите. Умереното, но редовно натоварване на мускулатурата в областта на раменете и гърдите, лицевите опори и някои йога пози са от особено значение не само за добрата кондиция, но и за увеличаване и поддържане обема на бюста.

4. Билкови добавки и гелове

Използват се за стимулиране растежа и подобряване тъканите на бюста. Естрогенът, съдържащ се в тях има свойството да задържа влагата в клетките и така да способства за увеличаване на гръдния обем. Най-използваното растение, влизащо в състава на тези билкови добавки, е копърът, известен още в древността като храна и лекарство. Всеизвестно е неговото стимулиращо действие върху потока на майчиното мляко. Клинично доказано пък е, че употребата му стимулира увеличаването на теглото и обема на бюста.

Някои фирми предлагат и капсули, и гел, като например – Bigbreastplus

Капсулите и гелът са изцяло натурални и безопасни. Те са серия от фитоестрогени, които по естествен начин повишават обема на бюста.

Таблетките съдържат – женско биле, сминдух, хмел, пуерария мирифика и копър. Съставът на гела е абсолютно идентичен с този на хапчетат, но е обогатен и с глухарче, гинко билоба и черен кокош.

Звучи прекрасно, нали? Няма нищо по-хубаво и безопасно, от това, да заложим на природните продукти!

 

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *