Кой е новият на Тита?

Тийнсензацията Тита смени визията си за кратко и даде повод за слухове, че промяната е свързана и с нов мъж в живота й.

Тя пробва да изкопира нагло колежката си Сузанита. Младата изпълнителка отряза светлорусата си коса и се боядиса в розов нюанс, досущ като избора на 15-годишната певица, но бързо се поправи. Промяната на Христина не убегна на последователите, които категорично отхвърлиха новата й визия. Те споделиха, че нито новият цвят, нито дължината подхожда на абитуриентката.

Други пък се присмяха на решението й да се боядисва в розово, изтъквайки, че е глупаво да взима пример от творци като Сузанита. След критиката изпълнителката побърза да пусне няколко снимки в социалните мрежи, на които е без розовата си прическа. Тя се е върнала към натуралния цвят на косата си, а на фотографиите позира със сестра си и млад хубав мъж, който гледа влюбено, а снимката е гарнирана с емотикон сърце.

За ваше улеснение ще ви предложим един изключително иновативен натурален продукт, който съчетава тези и много други ценни билки в себе си – Big Breast. Той е разработен специално за жените, които държат на външния си вид и вида на гърдите си. Big Breast e в две удобни за употребя форми, между които можете да избирате: Big Breast gel и Big Breast капсули.

Дали това е новата й тръпка или просто кадър от бъдещ клип, предстои да разберем. Според публикации момчето наистина й е гадже, при това от сой. Bиĸтop e нacлeдниĸ нa нecмeтнo бoгaтcтвo. Toй ĸapa ĸoлa зa cтo бoнa, a джoбнитe мy зa мeceцa ce paвнявaт и дopи нaдxвъpлят 20 минимaлни paбoтни зaплaти.

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *