Коледни подаръци

Коледа наближава и е време за подаръци. Ако все още не сте напазарували, по-добре побързайте, защото нямате много време. Всъщност измислянето на оригинален подарък, който да бъде различен от предходните, никак не е лесна задача.
коледни подаръци

Обикновено хората се насочват към традиционните „типично женски“ или „типично мъжки“ подаръци.

Другата посока за коледно търсене на подаръци са хобитата. Ако имате близък човек, който обича да чете – подарявате му хубава книга на любим автор, ако имате приятел, който е киноман – купувате DVD на любимия му филм и т. н.

Навиците също могат да бъдат добра отправна точка. Ако познавате човек, който се събужда и веднага посяга към кафето, значи трябва да потърсите нещо, свързано с любимата му напитка.

Но ако все пак сте решили да сте различни и оригинални и забавни тази година с подаръците,ще Ви покажа няколко идеи , с които ще доставите не само радост , но и ще се забавлявате заедно! Разчупете Коледните подаръци с тези няколко идеи:

imageКомплект белезници,перце и маска.И трите части на комплекта са в черен цвят. Едва ли ще остане мъж, който ще стане безразличен към подобна изненада.Сигурно веднага ще иска да ги пробвате заедно!

imageimage Любовна игра Страст, или Интимно – Позволете на романтиката да експлодира в сексуални фантазии.Подарете си преживявания , които досега не сте правили. Комплект с шоколадови бонбони Кама Сутра,Книга 69 пози от Кама Сутра,Белезници с червен пух,Маска за очи Merry Christmas

И още забавни и интересни секси
подаръци за двама,можете да намерите >>>>>ТУК<<<

 

Автор: sisa

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Направи коледните празниците весели и подари - […] >>>>Коледни подаръци<<<< […]
  2. Няколко коледни изненади за жени Какво да и подариш - […] >>>>>>>Коледни подаръци<<<<<< […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *