Коледни подаръци за работохолици

С наближаването на коледните празници идва времето за подаръци. Работохолиците са онази част от познатите и приятелите, които винаги са толкова заети и вглъбени в работа, че забравят да подарят на околните каквото и да е. Ето обаче няколко добри идеи какви подаръци биха ги зарадвали и евентуално подсетили, че би било добре да върнат жеста.

Дългите и изморителни работни дни и нощи изтощават организма. Чудесно решение за подарък е масажът. Той не само ще напомни на професионалиста, че тялото трябва да си почива от време на време, но и ще го презареди за нови натоварвания.

>>>>>>Да пазаруваме за Коледа<<<<<<<

Амбицията се подхранва най-ефективно от книгите. Ето защо много добро предложение за подарък е автобиографията на някой световен лидер или бизнесмен със завидни постижения. Тези четива са изключително харесвани от повечето работохолици.

Мобилните устройства са сред основните помощници на всеки здраво работещ човек. Калъфите за предпазване от нараняване може да изглеждат като ненужна подробност, но в действителност са доста практично решение.

Удобната чаша за кафе също минава за страхотен подарък. Липсата на време обикновено кара трудещите се да пият горещата напитка в колата на път за работа, затова изключително подходящи са чашите, които задържат топлината.

А защо не и още някое забавно и секси допълнение към основния подарък,като секси бельо или някоя забавна любовна игра,или пък белезници….. Можете да разгледате повече на sexshop.bg

Автор: sisa

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *