Невероятната полза от природните продукти при борбата с излишните килограми

Със сигурност сте се уморили да търсите разковничето в борбата с излишните килограми. Пазарът е затрупан от продукти – гелове, хапчета, лепенки, отслабващи колани и др. Някои от вас със сигурност са изпробвали какво ли не, но без резултатно. А сега се чудите какво да правите и с безбройните кутийки, които сте натрупали в шкафчето си…

Какво са правили хората, когато все още не е имало фармацевтична индустрия?  Правили са това, което би трябвало да правим и ние в днешно време, а именно да се обърнем към природата. Доказано е, че най-ефикасните и безвредни средства за справяне с проблеми от всякакъв тип – от заболявания със злокачествен характер до най-обикновена настинка, са билките, плодовете и други растения. Помислете само как една билка или един плод обхващат множество проблеми и заболявания, които могат да излекуват. Природните дарове са най-широкоспектърните лекарства. Те сякаш симбиозират с човешкия организъм, пригаждат се към нашите трептения, към нашите клетки и съвсем безобидно и сигурно се справят с възникналите проблеми в нас.

Наднорменото тегло вече е глобален проблем, който обхваща хора от всяка възраст, включително и малки деца, което е много притеснителен факт. Когато качването на килограми не се овладее навреме, се превръща в хроничен проблем, справянето с който става един истински кошмар.

Ще ви запознаем с няколко интересни природни средства за изгаряне на мазнините. В тази статия ще изтъкнем способността на природните дарове, свързана с отслабването.

1. Екстракт от Джинджифил

Джинджифилът е корен, който притежава чудотворна сила. Използва се при проблеми от най-различен характер: гастроентерологични, сърдечно-съдови, опорно-двигателни, за подсилване на имунната система.

Когато се използва за отслабване той помага за извеждането на шлаките от организма, които ни пречат да отслабнем. Той спомага обмяната на веществата и изгаря мазнините.

2 Екстракт от Канела

Уханната канела присъства в дома ни като любима подправка за десерти. Но едва ли предполагате, че този ароматен прах, за който се говори в Стария завет, крие куп невероятни ползи за нашето здраве.

Канелата гарантира бързото и здравословно отслабване. Причината за това е способността да подобрява метаболизма на тялото, като по този начин бързо се изгарят мазнините. Благодарение на нея с лекота може да свалите цели 2 кг само за седмица.

3.  Горчив Портокал

Горчивият портокал, Citrus aurantium, е вечнозелено дърво, което се смята за по-стария от двата вида портокалови дървета. От него произлиза следкият портокал.  В състава на горчивия портокал влизат октапамин, синефрин, подобни на ефедрин и псевдоефедрин съединения. Изолирани са ароматните съединения линалол и лимонен. Откриват се витамини А, В1, В2, В3, В5, В6, В9, С и Е. Част от съставките са минералите желязо, калций, магнезий, калий, цинк, мед, манган, селен и фосфор. Съдържащите се в плода синефрин и октопамин имат потискащо действие върху апетита. Освен това плодът има термогенен ефект. Консумацията му ускорява метаболизма и по този начин повишава изгарянето на калории.

4. Екстракт от Гуарана

Консумацията на гуарана увеличава хидролизата на мазнините, като по този начин подпомага отслабването.

5. Екстракт от Жен Шен

Жен шенът също ускорява метаболизма.

 6. Ексракт от Какао

Увеличава метаболизма на мазнините. Помага на тялото по- бързо да обработва мазнините. Помага за отслабването: прави го по няколко начина. Първо, стимулира производството на серотонин от мозъка. Това е веществото, което регулира настроенията ни и потиска апетита. Какаото на прах не е много калорично

Предпазва от заболявания: Хората, които консумират повече какао, се разболяват по- малко от сърдечни заболявания, рак, инсулти.Подобрява здравето на сърцето: Сваля кръвното налягане, увеличава кръвообращението, предпазва от висок холестерол. Повишава нивата на полезния холестерол и предпазва от образуване на плаки.

Тъй като е трудно да приемате всички тези съставки поотделно ви предлагаме един продукт, който съчетава всички тях в себе си – Lipoin

Производителите са се постарали да улеснят, хората, които искат да свалят килограми, като са комбинирали най-ефикасните средства за отслабване в един продукт.

Тялото ви ще бъде в състояние ефективно да превръща храната в енергия като по този начин ускорява метаболизма Комбинацията на тези невероятни съставки, ще ви позволи да горите максимално количество мазнини!

В състава на Lipoim влизат също и  B6, Л-карнитин, Cayenne Capsicum.

Не се отказвайте в борите с килограмите. Все пак самочувствието идва, когато самите вие се чувствате добре в кожата си!

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *