Невероятните ползи от Дамяната

Дамианата е нисък храст със силно разклонено стъбло. Има малки жълти цветчета, които заедно с листата отделят силен аромат. Плодовете му имат леко нагарчащ вкус. Родината му е Централна Америка, но сега е разпространено по цялата територия на Мексико, в Централна Америка и Западна Индия, както и в отделни части на Южна Америка. Използва се не само като ценно лекарство, но и за ароматизиране на различни алкохолни напитки. Точно дамианата придава  характерния аромат и вкус на оригинала на световноизвестната мексиканска напитка Маргарита. Традиционно се използва  и за приготвяне на чай.

При депресивни състояния, изтощение, липса на сексуална активност и у двата пола. Дамяна (лист) въздейства силно регенериращо на нервната система. Има отпускащ и релаксиращ ефект. Тонизира, насърчава енергията и освежава тялото и ума. Допринася за подобряване на настроението. Укрепва мозъчната функция.

Насърчава сексуалното влечение и може да се използва като афродизиак. Стимулира нормалното функциониране на репродуктивната система. Повишава сексуалната енергия.

Билката е включена в състава на капсулите за уголемяване на пениса Mega penis plus. Продуктът е изцяло натурален и е разработен специално за мъжете, които държат на сексуалния си живот. Mega penis plus:

  • Доказано увеличава дължината и дебелината на пениса.
  • Подобрява сексуалната активност Освен удебеляващото и удължаващо действие, хапчетата Mega Penis Plus значително подобряват и сексуалната активност.
  • Значително повишава либидото Какъвто и да е размера на Вашия пенис, няма никакво значение, ако не изпитвате желание за секс, ето защо в Mega Penis Plus Pills се съдържат изцяло натурални съставки, повишаващи либидото.
  • Подобрява кръвообръщението в пениса Доброто кръвообръщение е неизменна част от качествената ерекция и увеличаването на размера на пениса. С помощта на този продукт, Вие значително ще подобрите циркулацията на кръвта в пениса.
  • Повишава издръжливостта Издръжливостта в леглото е от много голямо значение за пълноценния полов акт и достигането до оргазъм. Активните съставки в таблетките спомагат за повишаването на цялостната издръжливост по време на секс.
  • Повишава количеството сперматозоиди 

Съобщава се, че тя се е използвала като афродизиак още от древните маи в Централна Америка. Един испански мисионер за първи път съобщава, че мексиканските индианци правели от листата на билката ароматно питие, с което засилвали сексуалните функции. Тази билка е естествен афродизиак. Народната медицина в различни части на света я използва  за лечение на цял спектър от здравословни проблеми като депресия, кашлица, фибромиалгия, нощно напикаване, импотентност, простуда, инфекции от различен характер,  бронхит, възстановяване след тежки заболявания, диабет, проблеми с храносмилането, безплодие, импотентност, проблеми с бъбреците, невроза, ревматизъм, вагинално течение, горещи вълни при менопауза.

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *