Отслабване по време на работа

Стоенето зад бюро по 8 часа на ден лесно може да доведе до напълняване. Все пак има начин да горите калории в малкия офис.

1. Правете срещите си на крак Разбира се, не всеки тип среща позволява да бъдете прави, но някои по-неформални вътрешни срещи като сутрешна оперативка или брейнсторминг са благодатни да се разхождате из офиса.

2. Погрижете се за формата си, дори докато сте на телефона Отново не е нужно да стоите, докато говорите по телефона. Можете да кръстосвате стаята. Ако разговорът е по-дълъг в рамките на час може да изгорите около 225 калории.

3. Използвайте малки чаши вода Ще правите повече крачки, ако се разхождате по-често за вода. Още по-добре, ако слизате до друг етаж, за да си пълните чашата.

4. Махнете кошчето за боклук Не е нужно всичко да ви е на една ръка разстояние. Махнете коша за боклук и ползвайте това на колегата в другия край на стаята.

5. Без мейли и Скайп в петък Започнете нова петъчна политика, в която вместо да си пишете за дребни неща с колегите, ще ходите на крака до тях, за да им казвате каквото трябва. Ако са на друг етаж – още по-добре.

6. Намерете си съмишленици– Друго си е да имате колеги, които също искат да са във форма и са готови да възприемат вашите нови „навици“.

Не позволявайте на излишните килограми да убият самочувствието ви! Lipoin ще реши проблемите ви с наднорменото тегло. Капсулите Lipoin са изцяло натурални и безвредни. Прочетете повече ТУК!!!

Четете още:

Холивудска диета стана ХИТ

Силните страни на морковената диета

Автор: Йордан К.

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *