Поли Генова с нова философия за здраве и красота

Източна диета и положително мислене

Поли Генова е напълно преобразена за радост на своите фенове.

Според запознати от нейното обкръжение това се дължи на начина ù на хранене. Витаминозна храна, зеленчукови бульони, ориз, соя, риба и морски дарове.

Това е само малка част от полезните храни на Изтока, с които Поли свързва представата си за здравословен начин на живот.

Диетата включва много храни, които са с високо съдържание на фибри, калций и желязо, както и протеини и витамини. В източната култура се поставя акцент върху разумните размери на порциите, а правилното хранене отдавна е ключов компонент на начина на живот на японците“, сподели звездата. За да бъде още по-успешна източна диета тя може да се комбинира с пълноценен сън, натуралната козметика и положителното мислене.

Не позволявайте на излишните килограми да убият самочувствието ви! Lipoin ще реши проблемите ви с наднорменото тегло. Капсулите Lipoin са изцяло натурални и безвредни. Прочетете повече ТУК!!!

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Поли Генова с нова философия за здраве и красота - PIKANTNO.BG - […] Според запознати от нейното обкръжение това се дължи на начина ù на хранене… Прочетете цялата статия тук. […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *