Потентността при мъжете: факти и решения

Мъжете достигат своя сексуален връх около двадесет годишна възраст. След този момент, те могат да имат различни проблеми в леглото. Функциите на пениса, както на всеки друг орган, отслабват с напредването на възрастта. За повечето проблеми от такъв характер съществуват различни решения, а за някои е необходима промяна на психологическата нагласа.

Eректилната дисфункция представлява повтаряща се или постоянна неспособност за получаване и/или задържане на ерекцията, за да бъде възможно осъществяването на задоволителен полов акт.

Тази дисфункция засяга 50% от всички мъже на възраст от 40 до 69 години и почти 70% от мъжете над 70-годишна възраст. Тя се причинява от различни фактори. Някои от тях са намалена циркулация на хормоните в тялото или увреждане на нервите в пениса. Мъжете, страдащи от високо кръвно налягане, диабет, неврологични заболявания, травма на таза или пък са сериозни пушачи могат да имат проблеми със задържането на ерекция.

Твърдостта на пениса в състояние на ерекция се дължи на изпълването на кавернозните тела с кръв. От значение за получаване на ерекция е при мъжа да няма сериозни съдови проблеми, да има стабилна и работеща инервация, както и отсъствие на сериозни психологични аномалии. Всички отклонения на горе-изброените могат да повлияят отрицателно на ерекцията.

Обикновенно еректилната дисфункция е проблем, който мъжете прикриват поради гордост, срам или съмнения, че лекарят не е достатъчно добре запознат с проблема и/или подозрение, че не съществува ефикасно лечение.  Все повече обаче това порочно мислене се променя в положителна посока. Проблемите с ерекцията не трябва да са крият, а напротив за тях трябва да се консултирате с уролог.

Най-лесното и безопасно решение, което можете да вземете е да опитате възбуждащи хапчета Vita Gra Те съдържат изцяло билкови съставки: Епимедиум Сагитатум, Жен Шен, Екстракт от глог, L-Карнитин, Ниацин. L-Аргинин. Vita Gra e с бързодействаща формула: ефект само 30 мин след прием. Една таблетка е напълно достатъчна. Без рецепта и без странични ефекти.

Свързани статии: Полезните свойства на женшена Мъжете могат да приемат женшен за лечение на еректилна дисфункция.Изследването от 2002 г. в Корея разкрива, че 60% от мъжете, приемали женшен, са забелязали подобрение на симптомите.

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Най-разпространените митове за диабета - izdrave.bg Най-свежия Здравен портал Новини, Билки и Билколечение - […] Чете още: Потентността при мъжете: факти и решения. Мъжете дости… […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *