Риана по-естествена от всякога

Ако сте харесали начина, по който миналата година Риана демонстрира как изобщо не ѝ пука за мнението на околните по отношение на външния вид и формите на тялото, то тогава ще харесате и една от най-скорошните снимки, които тя публикува в Instagram.

Тази седмица изпълнителката обобщи в един кадър всеобщия копнеж по лятото. На своята страница тя пусна селфи по бански, което случайно или нарочно, успя да повдигне самочувствието на хиляди жени по света с няколко дребни детайла, които обаче получиха и доста критики и неодобрение от страна на други фенове.

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

На снимката Риана е с небрежно спусната коса, разрошена от вятъра и показва бедрата си в близък план. На кадъра се виждат миниатюрни светли косъмчета и мрежа от стрии по краката на певицата.

Това много впечатли нейните фенове. Те коментираха колко естествена е Риана и как защитава равенството между половете и държи на убежденията си, че трябва да се харесваме такива, каквито сме.

Естествено, имаше и груби коментари като например: „Обръсни си краката“.Независимо дали я одобряваха или не, снимката почти 4 милиона харесвания.

За ваше улеснение ще ви предложим един изключително иновативен натурален продукт, който съчетава тези и много други ценни билки в себе си – Big Breast. Той е разработен специално за жените, които държат на външния си вид и вида на гърдите си. Big Breast e в две удобни за употребя форми, между които можете да избирате: Big Breast gel и Big Breast капсули.

Автор: eli

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *