Секс маниак причаквал Риана в дома й

Звездите от световен мащаб се радват на обожанието на феновете си от цял свят. Риана обаче за малко да пострада жестоко от любовта на свой почитател.

Поредният преследвач, тръгнал по петите на певицата, този път бе задържан в собствения ѝ дом. Той чакал Риана в имението ѝ в Лос Анджелис с намерението тя да се влюби в него и да правят любов.

Едуардо Леон бе арестуван по-рано тази седмица, след като асистентката на барбадоската го забелязала да се мотае в имота. 26-годишният мъж обяснил пред полицията, че имал най-добри намерения, а именно – да прави секс със звездата, и то без да я насилва.

Мъжът видимо се чувствал като у дома си в собствеността на Риана. Леон влязъл с взлома ѝ, като някак елиминирал алармената система. Той включил телефона си да се зарежда и спокойно си разопаковал багаж, приготвяйки се за интимна вечер с Риана.

По време на престъплението Риана дори бе била в Ел Ей. Това е втори арест за Леон. Той е прибиран и на 4 май за нахлуване в друга къща, която объркал за дома на певицата. Към него са отправени обвинения за влизане с взлом и преследване.

Автор: vivian

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Секс маниак причаквал Риана в дома й - […] Поредният преследвач, тръгнал по петите на певицата, този път бе задържан в……. ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *