Сминдух при сексуални проблеми

Сминдухът е една от най-отдавна познатите лековити билки в света. Тя има разнообразни предназначения, включително увеличава производството на кърма в млечните жлези.

В историята е използвана от египтяни, гърци и римляни с различни медицински и кулинарни цели. Смята се, че през XIX век е била популярна като основна съставка при лекуването на типично женски заболявания.

Родина на сминдуха е Средиземноморието, но той  се отглежда и в Индия, Мароко, Египет и Англия. Билката може да израсне до 2 метра височина. Цъфти през лятото и има прекрасен аромат. За лечебни цели се използват твърдите, жълто-кафеникави малки семена от шушулката на това растение от семейство бобови.

Имате проблеми в леглото… все нещо не се получава и вече се чудите къде изчезна страстта? Не бързайте към аптеката за малко виагра. Може би има по-лесен и природен начин да възвърнете сексуалното желание. Австралийски учени са категорични, че сминдухът е един от най-добрите природни афродизиаци. Той може дори да измести кърито от първото място. Резултатите от проучването сочат, че мъже, които вземат екстракт от сминдух два пъти дневно са ненаситни в леглото. Растението повишава либидото и удоволствието от сексуалния акт. В тестовете участвали 150 мъже между 25 и 52 години. Всеки ден в продължение на шест седмици те трябвало да вземат по две таблетки екстракт от сминдух. В края на експеримента учените установили, че либидото на доброволците скочило с 25%.  „Все още не може да се каже каква е причината за силния ефект от сминдуха върху сексуалното желание на мъжете. Най-вероятно растението съдържа съединения, които влияят върху нивата на половите хормони”, се казва в доклада на изследователите.
В миналото родилки използвали сминдух, за да увеличат количеството на кърмата си. Установено е, че 24 до 72 часа след приема на билката производството на кърма се увеличава. Растението помага и при артрит, намалява нивото на холестерола и понижава риска от диабет.

Сминдухът е една от ценните съставки в оралните желета Delayxetine предназначени специално за задържане. Използвайте Delayxetine орални желета за поддържане на нормалните телесни функции и за контролиране времето на еякулацията. Едно желе Delayxetine има инстантен ефект и е напълно достатъчно за да увеличи вашата стамина, сила, сексуален тонус и разбира се да намали вашата чувствителност до толкова, че времето на сексуален контакт да се увеличи 4 дори 5 пъти повече.

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *