Тайните свойства на Черния кокош

Черният кохош е от семейство Лютикови и вирее на умерено плодородни почви, при влажни и леко сенчести условия. Неговите високи, стройни бели цветове лесно се забелязват в гората. Черният кохош съдържа широк спектър от ценни тритерпенови гликозоди, на които се дължи действието на черния кохош. Той е най-популярната билкова добавка в Европа за облекчаване на симптомите на климактериума (перименопаузата) при жените. Черният кох

Употребява се масово срещу дискомфорта при менопауза, предменструален синдром, менструални болки, както и за профилактика на остеопороза и за предизвикване на раждането. Приложението на билката е наследство от индианците.

Черният кохош съдържа широк спектър от ценни тритерпенови гликозоди, на които се дължи действието на черния кохош.

Коренът на черния кохош се използва още при акне, простуда – включително при висока температура, възпалено гърло, ревматизъм и дори при тревожност и като репелент срещу насекоми, въпреки че за тези приложения все още липсват достатъчно медицински сведения.

Поради факта, че билката съдържа вещества подобни на естрогена, се смята че помага за уголемяване и стягане на бюста.

Учени са разработили продукт за уголемяване на бюста, в чието съдържание влиза Черният кокош – Big breast gel. Гелът за уголемяване и стягане на б юста е изцяло натурален и безвреден. Създателите на Big Breast са събрали най-ценните и ефективни билки, влияещи на разлера на женските гърди, в два продукта от серията Big Breast – гел и Big Breast капсули.

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *