В търсене на идеалните подаръци

Коледа е време за подаръци, но жените изглежда прекарват повече време в мислене какво точно да подарят на мъжете, поне що се отнася до дамите с деца.

Майките отделят 13 часа и 23 минути в избиране на идеалните подаръци за партньора си, докато бащите заделят само четири часа и десет минути.

Поради това 57 на сто от дамите признават, че са разочаровани от коледните си подаръци, дадени от съпруга или приятеля им, а 25 на сто правят явни намеци, за да не бъдат недоволни и тази година.

Една на всеки десет жени трябва да опакова всички подаръци, които отиват под елхата…, дори собствените си, показва изследването сред 1000 мъже и жени с деца на компанията Littlewoods.
коледни подаръци
Някои от мъжете били толкова несигурни какво да купят на партньорката си, че 11 на сто оставят на съпругата или приятелката си да си купят нещо за себе си.

>>>>>>>>Коледни подаръчета за всеки от семейството<<<<<<<

“С цялото планиране, пазаруване и подготовка майките прекарват голямата част от времето си в създаването на идеална Коледа за другите. Сега е техен ред да бъдат очаровани.

Вълнението от нетърпеливото разопаковане на коледните подаръци за откриване на изненадите, които се крият вътре, никога не отминава независимо кой сте и на колко години”, заяви Гари Кибъл.
За да помогне на мъжете, сайтът съставил списък с истинските желания на дамите, като челно място заемат бижута, парфюми и чанти.

Следват таблет, шоколад, мобилен телефон, продукти за кожата, гримове, електронни книги и шампанско.

Средностатистическите британци купуват подаръци за двамата си родители, за един брат или сестра, за баба и дядо по майчина или по бащина линия и за партньора или партньорката си.

Но ако все пак сте решили да сте различни и оригинални и забавни тази година с подаръците,ще Ви покажа няколко идеи , с които ще доставите не само радост , но и ще се забавлявате заедно! Разчупете Коледните подаръци с тези няколко идеи:

imageКомплект белезници,перце и маска.И трите части на комплекта са в черен цвят. Едва ли ще остане мъж, който ще стане безразличен към подобна изненада.Сигурно веднага ще иска да ги пробвате заедно!

imageimage Любовна игра Страст, или Интимно – Позволете на романтиката да експлодира в сексуални фантазии.Подарете си преживявания , които досега не сте правили. Комплект с шоколадови бонбони Кама Сутра,Книга 69 пози от Кама Сутра,Белезници с червен пух,Маска за очи Merry Christmas

И още забавни и интересни секси
подаръци за двама,можете да намерите >>>>>ТУК<<<

Автор: sisa

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *