Жълтият Кантарион като афродизиак

Жълтият кантарион е безспорен лидер сред билките при депресивни състояния, стрес, тревожност, безсъние, паническо разстройство

Качествата му на антидепресант са научно доказани. Билката повишава нивото на серотонин (хормон на щастието), който се смята отговорен за настроението на човека.

Билката лекува: депресия, потиснатост, мрачни мисли, безсъние, неврастения, страхова невроза, главоболие, хистерия, мигрена, тригеминусна невралгия, истерични пристъпи, смущения в говора, сомнамбулство, болно гърло, възпаление на носа, менингит, сенна хрема, бъбреци, рани, охлузена кожа, възпалено ухо, нощно напикаване, плеврит, пневмония, язва, колит, гастрит, киселини в стомаха, стомашни спазми, нервен стомах, жлъчка, подагра, артрит, акне, леки форми на туберкулоза, бяло течение, сърдечно-съдови смушения, диария, ревматизъм, изгаряне, натъртване, навяхване, циреи, като кръвоспиращо средство при хемороиди и обилна менструация, подувания на жлезите, лумбаго, ишиас, слънчеви изгаряния, колики на кърмачета, епилепсия, действа и профилактично при рак.

Действието на билката като афродизиак е малко познато.

Понякога, поради различни причини като възраст, стрес, напрежение и др., желанието за интимност у мъжа или жената намалява, а това си е проблем както и да го погледнем. Хубавото е, че има билки, които действат като афродизиаци и могат да ви помогнат да се справите с положението, независимо дали сте мъж или жена.

Той е мощен афродизиак, който е особено полезен при преждевременна еякулация. Учени са открили, че в съчетание с бабини зъби и магарешки бодил, той е най-мощната виагра и отличен източник на енергия.

Ако имате проблем с преждевременната еякулация може да опитате действието на жълтия кантарион, който е една от ценните съставки на билковите орални желета Delayxetine. Едно желе Delayxetine има инстантен ефект и е напълно достатъчно за да увеличи вашата стамина, сила, сексуален тонус и разбира се да намали вашата чувствителност до толкова, че времето на сексуален контакт да се увеличи 4 дори 5 пъти повече.

 

 

Автор: Mariela

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *