Албена Михова с нетърпими болки

Албена Михова се снима в новия сериал „Полицаите от края на града” с нетърпими болки.

Как е съумявала да се съсредоточи върху ролята си, така че дори да не личи, че едва стои изправена, е мистерия дори и за колегите й. Актрисата издържала доста дълго, но когато неразположението й се задълбочило дотолкова, че едва се движела, а и не можела дори да спи, трябвало да вземе спешни мерки.

Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

„Дискови притискания на нерви. На две места имах притиснат нерв”, споделя Албена и допълни, че в момента е на инжекции с кортикостероиди.

„За съжаление затова може би съм малко в по-разширена форма”, допълва актрисата, намеквайки за напълняването си. Това било наложително, тъй като графикът й е препълнен, а не може да си позволи отпуск.

>>>Най-добрият стимулант са Купидон хапчета за ерекция.  Те са изцяло на билкова основа, 100% натурални и напълно безвредни. Без странични ефекти. Върнете самочувствието си и се насладете на здрава, силна, и по-продължителна ерекция!<<<

Освен че се снима в „Полицаите от края на града”, Албена играе в няколко постановки в Малък градски театър „Зад канала”.

Същевременно води и актьорска школа за деца и тийнейджъри, ангажирана е и със сина си Марти, който тази година ще е абитуриент.

Автор: iprobg1

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + 19 =