Мария с нов мъж в живота си

Фолкпевицата Мария видимо е преодоляла неудачите на интимния фронт и отново е на крилете на любовта.

След като се разведе с бизнесмена Християн Гущеров, тя имаше няколко краткотрайни авантюри, които обаче не прераснаха в нещо сериозно. От няколко месеца обаче тя е хлътнала по роден бизнесмен, който от дълги години живее в Англия. Мария пази в тайна връзката си, за нея знаят само най-близките хора до изпълнителката – майка ѝ и щерка ѝ Марая.

„До мен има нов мъж. Никога няма да го покажа“, призна наскоро певицата. Според информация на изданието, новият ѝ избраник е мастит бизнесмен, който управлява няколко фирми на Албиона. Въпросният мъж е доста по-възрастен от миньончето, но въпреки това е яко хлътнал по нея.

Новият на Мария също е прясно разведен и иска колкото се може по-бързо да открие отново любовта. През седмица Мария лети до Англия, за да прекарва време с новия си приятел. Само за последния месец Мария прекара повече от 10 дни на Острова, където се наслаждава на любовта с избраника си. Мария е категорична, че е лудо влюбена в мъжа до нея. Тя вече е запознала семейството си с гаджето си и те го харесват изключително много.

„Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново“, гласи последният статус на изпълнителката.

Автор: izdrave

Сподели тази статия:


Trackbacks/Pingbacks

  1. Мария с нов мъж в живота си - […] След като се разведе с бизнесмена Християн Гущеров, тя имаше няколко краткотрайни авантюри… Прочетете цялата статия тук. […]

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 12 =