5 плюса на мъжете, които свършват бързо

Много жени са сигурни, че един от показателите за качеството на секса е неговата продължителност.

Но вярно ли е твърдението, че колкото е по-дълъг един полов акт, толкова по-добре? Ако попиташ някои мъже, те смятат, че свършват прекалено бързо.

Макар че, в действителност нито един от тях да не страда от преждевременна еякулация, всички упорито смятат, че трябва да издържат повече в леглото. Естествено, за всеки оптималната продължителност е различна.

Но сексът с мъже, които го правят по-бързо, има най-малко пет неоспорими плюса.

Влагалището ти не се травмира

Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Ще го кажем така… технически вагината ти се състои от мускулна тъкан, която по същия начин може да се отпусне и да се износи. Продължителният секс с партньора ти може да ти причини болка, а ако свършва бързо, си застрахована от неприятни усещания.

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

>>>  Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg/ <<<

 

Можете да го направите пак

Ако е свършил бързо, то това е отлична възможност да повторите! Направете пауза, съберете сили – и отново в играта! И, между другото, запомни трика – всеки следващ път той ще свършва по-бавно от предишния.

Възбужда!

Ако може да го прави набързо, използвай това хитро! Помисли само – можете да правите секс в обедната почивка, на паркинга… където си поискате! Възможностите на бързия секс са почти неограничени, особено ако подходиш към това действително творчески.

Не отнема много време

Да, звучи ужасно, но е факт, че понякога си имаш и друга работа. Не толкова приятна, разбира се, но няма значение. За да не зачеркваш секса от списъка с нещата в живота, ти е необходим точно този мъж, който ще се впише идеално в изпълнения с грижи дневен режим.

Позволява ти да се насладиш на предиграта

Не всички мъже харесват предиграта за разлика от жените. Затова, ако е свършил бързо, предиграта още няма да ти е излязла от главата и впечатленията от секса ще ти бъдат по-ярки и интересни!

източник: cosmopolitan.bg

Автор: Anni4ka

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 + seventeen =