5000 лв. за цигара и за изхвърляне на боклука

Пловдивчанин изпуши на брега на река Марица най-скъпата цигара в живота си .Тя му осигурила глоба от 5000 лв. Мъжът слязъл да запали пред входа, защото няма тераса, но се преместил, за да няма контакт с хората наоколо. Секунди след това бил санциониран, заради забраната да се посещават паркове и градини.

„За да спазя един от законите, явно съм нарушил друг.

Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и реших да спазя дистанция“, каза глобеният Любомир Яньов.
След това той отишъл до парапета на реката, намираща се на метри от реката да си допуши и допие кафето. След по-малко от минута дошли служители на реда, които му написали акт с глоба от 5000 лв.

Янзов разказва: „Господина ми каза да го последвам до полицейската кола. Стриктно изпълних указанията му. Излезе и неговият колега, легитимира се и ме помоли да напиша обяснение, написах го.

След това двамата полицаи седнаха в патрулката, след три минути ги попитах дали съм свободен да си ходя, но те казаха: „Не, в момента ви пишем акт за 5000 лв.”. Аз попитах защо и ми обясниха, че е, защото съм нарушил закона за здравето и се намирам в парк.

Аз лично не знаех, че това е парк”.

Любомир Яньов е категоричен, че ще обжалва глобата и се надява тя да бъде отменена, или поне намалена.

Междувременно с 5000 лв. е глобена жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука. „Видях жена, която видимо притеснена се приближи и ми каза:

„Ами аз изхвърлях боклука”.

Явно затова ѝ е съставен акт и на нея, отишла е и тя до реката и така”, сподели още Яньов.


Искаш да засилиш имунитета си и да се предпазиш от COVID-19? Това вече е възможнмо благодарение на имуностимулатора разбработен за борба срещу коронавирус – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 2 =