Алисия и майката на Георги Станоев позират прегърнати

Изключително мила снимка са публикували Алисия и Лидия Станоева- Скалата в мрежата. Снимката е изключително мила и разтапяща и би могла да стопли и най-студените сърца.

alisiq1Певицата Алисия нежно е прегърнала Лисия Станоева. Трябва да  признаем, че и двете дами изглеждат отлично, както Лидия, която е по известна като майката на Георги Станоев –Бирмата, така и Алисия, която гледа със загадачен поглед.

По всяка вероятност прякорът на Лидия Станоева-Скалата идва от железният и непоклатим характер, с който се слави известната дама. Певицата обаче е успяла да разтопи ледовете и да предизвика искрена обич у желязната лейди.

Известната певица е очарована от обичта, която Станоева изпитва към нея и е коментирала фотоса с няколко сърчица е и написала че именно Лидия е нейната сродна душа. Фотосът на красивите дами мигновено е събрал множество лайкове и коментари.

В звездните среди се шушука , че Лидия Станоева изключително много харесва Алисия и се надява тя скоро да й бъде законна снаха. Двете дами са много близки приятелки и се разбират чудесно. Станоева, дори се е сближила и със синът на певицата, но все пак се надява да има и собствени внуци от нея, с който и малкият Валерко ще може да си играе.

Покрай сватбата на близкият приятел на Станоев, Калоян Арсенов, щастливата майка- Лидия съвсем се е размечтала, че скоро и нейният син ще мине под венчилото.

Автор: borko

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 + five =