Арестуваният за убийството в Слънчев Бряг, признал, че е виновен

37-годишният Михаил Станчев, арестуван за убийството на хазартния бос Кирил Николов в Слънчев бряг в събота вечер, е признал вината си.

Той заявил, че мотивът за престъплението е ревност. Това съобщи пред NOVA. окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. При нападението беше тежко ранена и млада жена.

„Обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май. Тогава тя е постъпила на работа при убития. По информацията, с която разполагаме по делото, жертвата е проявил интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а от друга страна непрестанно и упорито я е ухажвал. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това е породило ревността у дееца”, съобщи прокурор Чинев.

„Това е показно убийство, не защото има любовен триъгълник. Това е моето предположение. Това е за назидание на богатите хора. Този човек го познавам много добре, той не е имал конфликти с никого, на никого не е дължал пари”, коментира свидетелка на престъплението.

Момичето е споделило на извършителя на убийството, че е тормозена от своя шеф. Същевременно тя е признала, че е била ухажвана от него”, каза още окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Нападателят е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство и за опит за убийство.

Купидон таблетки на едро    USABrands

54-годишният хазартен бос Коста Николов-Миджурина беше хладнокръвно разстрелян от 37-годишния Михаил Станчев в центъра на Слънчев бряг на 2 юни вечерта. Състоянието на пострадалата при стрелбата млада жена остава критично, момичето е в кома и с опасност за живота. Тя е дъщеря на шефа на полицията в Дряново.

Извършителят е задържан в ранните часове в неделя при опит да напусне страната ни в посока Турция.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 15 =