Азис ще води новия сезон на “ВИП Брадър”

След като опита за пореден път да счупи стереотипа с новата си песен „Позна ли ме?“, която пусна преди дни, Азис успя да разбие изпитаната в годините схема на „Биг Брадър“ и записа името си сред водещите на тазгодишния ВИП сезон, който стартира утре вечер по Нова тв.

До сега Алек Сърчаджиева и Ники Кънчев сами бяха достатъчни, за да представят интригите в Къщата, но продуцентите решиха да добавят щипка сол като вербуваха фолк иконата за дневните епизоди във вторник, среда и четвъртък. На екран той ще си партнира с усмихната съпруга на Иван Ласкин – опитът и известността се събират на едно място.

Азис се обвързва за втори път с Големия брат, след като беше един от съквартирантите през 2007 г. Тогава, сочен за сигурен финалист, той избра сам да напусне шоуто и да не влезе в драматургията, която му беше подготвена около връзката му с Китаеца. “Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!”, сподели той в неделя сутрин в предаването „Събуди се“, където обяви новото си предизвикателство. По време на неговото интервю, на живо от Къщата се включи бъдещата му екранна партньорка Алекс Сърчаджиева, която пък за пръв път показа как ще изглежда новия дом на звездните съквартиранти.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 1 =