Благой Димитров каза дали се гримира

Бившият футболен национал Благой Георгиев засегна темата за метросексуалните мъже в предаването на „На кафе” по NOVA.

„Мисля, че отдавна се промениха представите дали трябва мъжете да се поддържат. Има мъже, които даже се поддържат повече от жените. Има граници за това. Има мъже, например, които се гримират. За мен това не е нормално. Аз съм израснал в консервативно семейство. Ако на баща ми кажа това, той ще се хвърли от десетия етаж.”

„Последното подобрение, което направих върху тялото си? Освен циците, които си сложих, както и устните…/шегува се/. Нямам такива неща по мен. Отдавна не съм си пипал прическата. Заставам по два-три пъти на ден пред огледалото, но много бързо се оправям, така съм свикнал.”

„През лятото взимах децата си, доколкото мога. Много зареждащо е да бъда с тях. Аз по-рядко ги виждам, отколкото майките им. Но и преди по-трудно съм им отказвал на техните желания. Важното е децата да са щастливи с мен. Ако прекарвах повече време с тях, сигурно щях да съм по-строг.”

„Това, че имах две продължителни връзки с жени, които обаче не просъществуваха – виждам вината в мен. Предпочитам обаче да се махна, отколкото децата да гледат и слушат някои разправии, да ни гледат как се караме.”

„Каква трябва да бъде жената до мен? Винаги съм обичал забавните и весели, с чувство за хумор. Не обичам така наречените цербери.”

„Любовта ми трае вечно. Аз вярвам, че ще трае вечно. Дали съм я намерил, ще разберете”, каза енигматично в края на интервюто Георгиев.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + twenty =