Британците са най-големите полови атлети

Момичета, стягайте се, защото вече стана ясно, кои са мъжете, способни да ви доставят креватни удоволствия часове наред.

Славата на негрите като най-надарени все още е актуална, но британците са тези, които могат да издържат най-дълго в леглото без да ви разочароват.

Данните са от официално изследване на холандски специалисти, които са категорични, че мъжете от Острова превъзхождат конкурентите си от други държави.

Резултатите от тестовете са доста изненадващи, защото години наред на англичаните им се носеше слава на хладни и скучни любовници. Но явно научните изследвания са в тяхна полза, след като официално са обявени за най-издръжливите полови атлети в света.

По време на тестовете бил проследен сексуалния акт при повече от 500 представителя на силния пол от общо 5 страни. Всеки от тях имал пред себе си часовник, който отброявал минутите преди достигане на кулминационната точка.

Мъжете от Британския остров спечелили битката за мъжество, като издържали средно най-дълго – 10 мин. Втори в класирането останали американците с 8-минутен рекорд. На трета позиция се нареждат датчаните, които издържали около 6, 5 мин. преди да достигнат точката на удоволствие. Последните две места засрамено попълнили испанците с време 4, 9 мин., а най-бързите любовници се оказали турците със скромните си 4, 4 мин.

Един от мъжете в изследването, чиято националност не се споменава, смаял всички със скорост, като издържал само 6 сек. Друк мъжага единак пък достойно разигравал любовни хватки цели 52 мин.

Холандските изследователи от иниверситета Утрехт проследили и преждевременната еакулация при мъжете, които издържат по-малко от минута.

Освен това в резултатите от изследването е отбелязана и ролята на алкохола, който кара мъжете да издържат по-дълго време преди да настъпи върховият момент.ezinebg

Автор: Mima

Сподели тази статия:
468 ad


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − fourteen =