Четвърти арестуван за жестоката катастрофа с Милен Цветков

Четирима са вече задържаните за катастрофата, в която загина Милен Цветков, съобщи БНТ. Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на шофьора на инцидента Кристиан Николов.

Те са напуснали местопроизшествието веднага, след като е станала катастрофата. Момичето е било издирено и е задържано късно снощи, след като е отказало съдействие на разследването.

Двамата са много важни свидетели за разследването,тъй като Кристиан Николов е бил дрогиран. Те трябва да кажат къде са били преди той да се качи на автомобила.

Трябва да се разбере и дали двамата са знаели, че той е под въздействието на наркотици, когато е седнал да управлява автомобила, защото това също може да се смята за престъпление, когато се знае, че някой е употребил наркотици и въпреки това не му се попречи да управлява автомобила.

Георги Иванов и приятелката на шофьора на инцидента са отказали съдействие на разследването до този момент. Не е ясно защо са напуснали колата след катастрофата. Първоначалната информация беше, че само Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Междувременно прокуратурата ще поиска постоянното задържане на арестувания за катастрофата. На 22- годишния Кристиан Николов беше повдигнато обвинение за причиняване на смърт след употребата на наркотици. Възможно е още днес съдът да решава дали да наложи най-тежката мярка – постоянен арест.

Зад решетките е и майката на Кристиан – Десислава Николова.Все още не е ясно дали и какво обвинение ще получи тя от прокуратурата.

Фирмата, собственик на автомобила, „Десислава Пешева комерс” не публикува своите счетоводни и финансови отчети от 2009 г. Видно е, че преди 4 години е придобила този дълготраен материален актив. Очевидно е, че фирмата има дейност, след като придобива активи. Започва пълна проверка на фирмите, в които майката на Кристиан Николов участва.

 


Искаш да засилиш имунитета си и да се предпазиш от COVID-19? Това вече е възможнмо благодарение на имуностимулатора разбработен за борба срещу коронавирус – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 5 =