Диетата на стюардесите – 5 кг за 1 седмица

Какво представлява диетата на стюардесите? Безопасна ли е за здравето диетата на стюардесите и с колко килограма можете да отслабнете, ако я спазвате? Разберете всички за диетата на стюардесите.

Както предполага името, диетата на стюардесите е хранителен режим, популяризиран от стюардесите. Диетата е известна още като Майо Клиник.

Хранителният план работи чрез комбиниране на определени храни, които създават химична реакция, повишаваща обмяната на веществата и подпомагаща отслабването.

Плюсът на диетата на стюардесите е, че не включва уникални и скъпи храни, како и че не е трудна за спазване. Обещанието пък е доста примамливо – за 7 дни може да се разделите с най-малко 5 килограма!

Основни правила от диетата на стюардесите

Ключовият компонент в диетата на стюардесите е зелевата супа (рецептата в края на материала).

Първият ден може да консумирате толкова зелева супа, колкото пожелаете заедно с вода, неподсладен чай, сок от червена боровинка и всякакви плодове без банани.

 

 

>> Свали излишните килограми, изгори излишните мазнини и стегни корема само с един продукт. GOLD SARMS CARDARINE. 

 

 

През втория ден можете да ядете зелевата супа заедно със зеленчуци, които не съдържат скорбяла и печени картофи с масло (те са изключение).

Третият ден включва само зелева супа, плодове и зеленчуци.

Менюто за четвъртия ден съдържа зелева супа, обезмаслено мляко и до осем банана.

Ден пети от диетата на стюардесите включва консумация на до шест домата, до 300 грама говеждо месо или пилешко месо без кожата. Разбира се и най-малко една порция зелева супа.

На шестия ден трябва да се храните с месо и зеленчуци (без скорбяла отново).

Седми ден от диетата на стюардесите предлага меню от: зелева супа, неподсладен плодов сок, зеленчуци без скорбяла и кафяв ориз.

Важни съвети за диетата на стюардесите
Консултирайте се с вашия лекар преди да започнете да спазвате тази или която и да е друга диета;
Яжте половин грейпфрут преди всяко хранене. В грейпфрута има високо съдържание на фибри, което ще ви помогне да се чувствате сити за по-дълго време. По този начин ще намалите и риска от огладняване между храненията;
Не добавяйте захар или друг подсладител към кафето си;
По време на диетата на стюардесите забранените някои от забранените храни са: ориз, картофи (с изключение на единия ден), царевица, моркови, грах.
Най-важното правило е да не следвате тази диета повече от една седмица и да не я прилагате повече от веднъж в месеца.
Ефикасна ли е диетата на стюардесите?
Диети от този тип обикновено позволяват 800 калории (или дори по-малко) прием на ден. Повечето свалени килограми се дължат на премахването на водата от тялото, а не на изгарянето на мазнини. Ето защо след приключването на диетата и преминаването към нормалното хранене има голям риск да върнете отново старите си килограми.

Диетата на стюардесите се явява само вариант за бързо и краткотайно отслабване.
Здравословната диета трябва да включва най-малко 1200 калории на ден за жените и най-малко 1800 калории за мъжете на ден.
Последователите на диетата на стюардесите твърдят, че човек може да отслабне с между 5 и 8 килограма в рамките на 7 дни. Диетата помага и за детоксикация на тялото и повече енергия.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − four =