Джени Суши твърди, че Кобрата не само я е целунал, но и я е опипал

Кубрат Пулев си навлече много проблеми заради една целувка. Вместо да се наслаждава на победата над Богдан Дину и да се възстановява, звездата ни в професионалния бокс трябва да мисли как да минимизира щетите от импулсивното си действие спрямо Джени Суши. Репортерката на Vegas Sports Daily вече нае адвокат и ще си търси правата в съда. Нещо повече – тя твърди, че българинът не само я е целунал, но и я е опипал.

Адвокат на Суши е 77-годишната Глория Олред, която има солидна репутация и е спечелила няколко знакови дела, свързани със защита на правата на жените. Тя представлява една от жените, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, въпреки че дъщеря й е част от адвокатския екип на Уайнстийн.

На пресконференция вчера Суши заяви, че целувката по устата не е била единственото неприемливо действие на Пулев. След интервюто той си е позволил да я опипа по задника, което я е накарало да се почувства много дискомфортно. Осъзнавайки, че може да си навлече неприятности, Кобрата е помолил репортерката да изреже въпросната целувка от материала, но тя е отказала да го направи, а видеото бързо се превърна в хит в интернет и предизвика разнопосочни реакции.

“Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува”, изтъкна Джени Суши.

Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за сериозно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на Пулев. Ако това се случи, кариерата на 37-годишния българин ще бъде поставена на карта.

При завръщането си в София Пулев не беше притеснен от случката. Според него всичко е било шега, а сега г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб.

Адвокатът уточни: “Когато казваме спиране, не искаме да му се отнеме възможността да се бие в Калифорния. Това, което казвам, е, че те трябва да наложат подходящо наказание. Липсата на наказание би било много голямо разочарование. Те трябва да изпратят послание до другите”. Олред посочи, че комисията има заседание на 14 май.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =