Епимедиум – най-мощният сексуален стимулатор

Всички знаем, за вълшебните билки от далечния Изток, които помагат на тялото да се пребори с всяка болест. Голяма част от тези чудодейни растения помагат в много отношения, а ефектът на останалите се размива в митологията и традиционната медицина. Една от най-популярните китайски билки е Епимедиума-известна по нашия край като палава коза или разгонен козел. Среща се в състава на хапчетата за ерекция Vita Gra , които са изцяло натурални , безвредни, и помагат при проблеми като еректилна дисфункция и преждевременна еякуляция. С помощта им ще имате силна, здрава , твърда и по-продължителна ерекция.

Епимедиума не е конкретно растение а цял род цъфтящи растения, който включва около 50 различни вида.Повечето видове са широко разпространени в Китайи други страни от Източна Азия. Някои от видовете епимедиум са листопадни растения, а други са вечнозелени, но всички са многогодишни.

Епимедиум е научно доказано афродизиак, като положителният му ефект върху ерекцията се дължи на два механизма – стимулирането на биоактивния азотен оксид и потискането на ензима PDE5.

По данни на Световната Здравна Организация всеки десети мъж на възраст над 20 години изпитва затруднения в половия живот, а всеки трети мъж над 60 години въобще не е способен да осъществи полов акт.

Затова в много съвременни лекарства, хапчета и гелове и секс стимуланти се използва билката Епимедиум. Не случайно предците са я нарекли златото на Китай и Япония. Най-важната част на това растение са неговите листа, в които се съдържа икариин, което по свойства наподобява виагра, а по-безопасност далеч я надминава. Лекарствените свойства на Епимедиум са описани още през 400 г. преди новата ера в класическия труд на Шен Нонг – „Канон на лекарствените растения”. За въздействието й върху сексуалния нагон пък съществува легенда. Тя разказва за китайски пастир, чието стадо пасяло от билката Разгонен козел и давало признаци на повишена сексуална активност.

Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Епимедиум помага при лечение на редица заболявания. Навремето лечителите са ползвали билката като средство за изчистване на организма от шлаките,за нормализиране функцията на бъбреците и най-вече за повишаване на мъжката сексуална сила. Трябва да знаете, че епимедиума помага и за по-голямо производство на сперматозоиди и лечение на мъжко безплодие. В наши дни учените установили, че при прием на тази билка в организма се наблюдава повишаване на нивата на адреналин, норадреналин, допамин и серотонин. Това води до повишаване на нивото на мъжките хормони и настъпването на ерекция.

Добрата ерекция означава добър секс, а добрия секс означава високо самочувствие и пълноценен живот. Можете да ги имате с помощта на сексуалния стимулант  Купидон хапчета за ерекция– натурален билков продукт, създаден да помогне на всеки мъж с еректилни проблеми, без никакви странични ефекти. Cupidon спомага за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.

 

 

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − nine =