Гранични полицаи задържаха четирима незаконни имигранти на Кулата

На Граничния контролно-пропускателен пункт Кулата са били задържани четирима незаконни имигранти, съобщиха от Гранична полиция.

Към 17.30 на 20 юни граничните полицаи отклонили за допълнителна проверка по метода „анализ на риска“ влизащ в страната полски камион. Товарният камион, управляван от 51-годишен полски гражданин, превозвал дини от Гърция за Полша.

При извършената проверка с рентгген в товарното помещение са установени хора. Граничните полицаи открили сред товара четирима мъже без документи за самоличност, които заявили, че са от Пакистан, съобщиха от Гранична полиция.

Ако искате да качите мускулна маса изберете натуралните капсули „Anavor“  Той е проектиран да увеличи естествено нивото на тестостерон, което е „липсващото звено“ от съществено значение за изграждането на мускулите, чрез предоставяне на тялото хранителни вещества от които се нуждае, за да произвеждат повече тестостерон по естествен път.

Шофьорът и нелегалните имигранти са задържани в ГПУ-Петрич. Уведомена е районната прокуратура. По случая срещу шофьора е образувано досъдебно производство по чл. 280 от Наказателния кодекс (НК) за каналджийство, а срещу имигрантите – по чл. 279 от НК за незаконно преминаване на границата.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × five =