Имуностимулатор разбработен за борба срещу COVID-19 – Virimmunity

Коронавирусът SARS-CoV-2, известен преди като 2019-nCoV, беше открит в Китай в края на 2019 г.Той причинява COVID-19. В някои случаи протичането на заболяването е леко, в други със симптоми на обикновената настинка и грип, включително повишена температура и кашлица. Това може да се развие в пневмония, което може да бъде фатално. Повечето пациенти се възстановяват; предимно хора с отслабена имунна система умират, по-специално възрастните хора.

Поради факта, че броят на жертвите на COVID-19 в света нараства всяка седмица, лекарите бързо развиват методи за лечение на това заболяване, като се съсредоточават основно върху адаптирането на съществуващи лекарства, предназначени за борба с други заболявания.

Новият щам на коронавирус при хора причинява COVID-19, респираторно заболяване, което може да бъде фатално за приблизително 2% от населението, особено за възрастни хора и пациенти с диабет и хипертония.

COVID-19 е свързан с други смъртоносни вируси, които причиняват респираторни инфекции – по-специално, SARS (SARS, известен също като тежък остър респираторен синдром) и MERS (Близкия изток респираторен синдром).

Какво е имунна система?

Имунната система е изключително сложна система за защита на тялото, която обикновено реагира на инвазия на чужда сила, която представлява опасност за здравето ни. Тя включва органи, лимфоцити, макрофаги и молекули, които участват в активирането на имунния отговор, чиято цел е да унищожи или потисне разпространението на патогени. Имунната система е разделена на две – естествен и придобит имунитет.

Ние имаме естествена имунна система от раждането и тя незабавно реагира на патогени. Основният отговор е възпалителна реакция, изразена с повишена телесна температура за убиване на вируси. Лигавиците с помощта на излишния секрет се опитват да се отърват от микробите. Слабостта, характерна за периода на заболяването, ви позволява да не губите ценна енергия за нещо различно от възстановяването.

Имунната система е сложен, но естествен отговор на патогени в нашето тяло. Полученият имунен отговор към микробите не е общ, а специфичен. Имунната памет съхранява информация за ранните заболявания и се открива от нейните „пазители“ – Т-лимфоцитите и антителата разпознават патогени и започват да се борят за нашето здраве. Недостатъкът на този процес е, че за първи път естественият имунитет се бори с болестта. В бъдеще придобитият имунитет се развива за противодействие на конкретно заболяване. Преди това всяка помощ за тялото ни ще бъде много полезна!

Как да укрепим имунната система, за да се предпазим от коронавирус?

В този случай най-верният отговор е здравословният начин на живот. Не пушете, избягвайте прекомерния стрес и консумация на алкохол, яжте добре и поддържайте нормално тегло. Спете 7-8 часа на ден, занимавайте се с активни спортове и осигурете адекватна хигиена на тялото и прием на храна.

Ако спазвате здравословен начин на живот, основите на който са храненето, движението, устойчивостта на стрес, съня и др., Може да не се нуждаете от хранителни добавки. По този начин, целевата група потребители на добавки са хора с по-слаб имунитет. По правило това са (възрастни) хора, страдащи от имунодефицит, хронични заболявания. Но дори и да си мислете , че имате силен имунитет е добре да приемате имуностимулатори, особено в този период на вируси.

Експерти в тази област, учени и изследователи са открили нов Имуностимулатор разработен специално за борбата с COVID-19.

Имуностимулатор разбработен за борба срещу Ковид – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Учените са базирали изследванията си върху съставките действащи срещу вируса и в подкрепа на имунната система. Както споменахме по-горе, трябва да я поддържаме и обикновените добавки няма да ни помогнат. Трябва да се спрем на нещо силно и мощно, създадено специално за този вирус, за да укрепим организма и да го направим устойчив срещу вирусите.

Virimmunity е масло, което повишава имунитета и помага, ако страдате от възпалено гърло, имате настинка или грип и повишава изключително бързо имунитета.

Задължително трябва да спазвате дозировката и да не пропускате ден.

Ако искате да сте здрави и да се предпазите от най-коварния вирус- Virimmunity е вашето решение!

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + 8 =