Как да избегнете проблемите с ерекцията?

Изследвания от специалисти показват, че смущенията в ерекцията настъпват с напредването на възрастта.

Само 2% от мъжете преди да навършат 30 години имат проблеми с ерекцията , но след 40 годишна възраст, данните показват, че над 40% от мъжете страдат от еректилна дисфункция. С напредването на възрастта проблемите с ерекцията набъбват, а нормалният интимен живот на мъжа се превръща в мираж. Само 39 % от мъжете след 40-години водят пълноценен сексуален живот.

Дистрибутор купидон таблетки    USABrands

Психиката на един мъж може да се срина само ако чуе думата импотентност, затова и лекарите избягват да я използват като термин. По често от уролог можете да чуете проблемът да бъде изречен като смущение в ерекцията, което е абсолютно същото, но звучащо по-меко.

Ключовият момент за настъпването на еректилната дисфункция е 44-та година от живота на мъжа.Точно това е годината , в която потенцията започва да намалява, а с течение на времето сексуалната форма се губи, като спада нивото на тестостерон, от което зависи и качеството на ерекцията на мъжа.

Причини за еректилна дисфункция

Основно зад тези проблеми много често стоят проблеми с кръвообращението или често срещаното напоследък високо кръвно налягане. Връзката между лошото кръвообращение и еректилната дисфункция се дължи и на затруднения приток на кръв, която достига до пениса. Поради тази причина се появяват и проблемите с ерекцията както и преждевременният й край и свършване.

Екип от специалисти са създали напълно безвредни билкови хапчета за ерекция , които са в огромна помощ на мъжете Ако имате сексуални проблеми и искате да ги разрешите единственото ви решение е Cupidon. Таблетките са 100% натурални и действат благоприятно на еректилната дисфункция и преждевременна еякуляция.

>>>>Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg/ <<<

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × five =