Как да правим пари от интернет?

Всеки нов отнлайн предпиемач се чуди как да печели пари от интернет.

Това наистина се оказа трудно без да имате сериозен бюджет или голям инвеститор зад гърба си. Повечето млади хора си мислят че правиш сайт и парите почват да текът, но това се оказа трудна мисия. Влагате време, знания но приходи няма.

Тук ще ви разкажем как един млад предприемач И. Х. прави по 3500-5000лв месечно, като ползва партньорската програма на най-големият онлайн магазин за възрастни https://www.sexshop.bg/index.php?dispatch=profiles.add&user_type=P . И. Х. попадал случайно след като изпробвал всичките знания да прави пари и да привлече рекламодатели да продава какво ли не но така и не се получавало. Съвсем случайно негов приятел му разказал, че се издържа със своята приятелка само като поставил раклами на https://www.sexshop.bg/index.php?dispatch=profiles.add&user_type=P и че бил изпробвал много други, но единствено при тях имал реални успехи.

 

 

И. Х. се регистрирал още същия ден и комисионната не закъсняла, вечерта му била отчетена първата продажба и до сутринта имал натрупани 70лв. чиста печалба за него. Това го амбицирало и в момента както той го нарича си “Въртял синджира” и правил пари. И. Х. ни сподели, че не е задължително да имате уеб сайт, а можете да печелите пари и от фейсбук или от своя блог. Та така приятели не всичко е изгубено в българия за младите, ако сте находчиви и вярвате в себе си и вие можете да печелите пари от интернет.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + nineteen =