Как да запазим уханието на парфюма за по-дълго

Много хора смятат, че колкото повече парфюм използват, толкова по-дълго ще остане и ароматът му. Това обаче е пълна заблуда.

Добрите новини са, че има начини, с чиято помощ ароматът на парфюма може да продължи да ухае по-дълго. Специалисти в областта на красотата споделят някои лесни трикове.

1. Не съхранявайте парфюмите във влажни помещения. Избягвайте да държите парфюма в банята или на тъмни места у дома, ако искате ароматът му да трае по-дълго.

Влагата и топлината могат да „разградят“ аромата. Най-доброто място за съхранение на парфюмите е на сухо и студено.

2. Нанесете хидратиращ продукт. Ароматите издържат по-кратко време върху сухата кожа, затова е препоръчително да нанесете овлажнител, преди парфюма.

3. Не разтривайте китките, след като сте впръскали аромата. Този навик е лоша идея, когато става дума за по-продължителен ефект на парфюма, тъй като така ароматът изчезва по-бързо.

4. Впръсквайте върху по-топлите области на тялото. Нанасяйте парфюма на области като китките, вътрешността на лактите, зад ушите и шията. Така ароматът ще се разсее по цялото тяло.

5. Качеството на парфюма също е от значение. Не правете компромис относно качеството на парфюма. Избирайте парфюми с по-голям процент етерични масла и с по-концентрирана формула.

Не позволявайте на излишните килограми да убият самочувствието ви! Lipoin ще реши проблемите ви с наднорменото тегло. Капсулите Lipoin са изцяло натурални и безвредни. Прочетете повече ТУК!!!

Автор: iprobg1

Сподели тази статия:
468 ad


Trackbacks/Pingbacks

  1. Как да запазим уханието на парфюма за по-дълго - PIKANTNO.BG - […] Добрите новини са, че има начини, с чиято помощ ароматът на парфюма може да продължи да ухае по-дълго… Прочетете цялата…

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − 2 =