Как ще повлияят климатичните промени на България?

Бразилският анализатор и ясновидец Жуселино Нобрега да Лус е направил стряскащо изявление: според него, климатът в България значително ще се промени, като до 2023 г. средните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий.

Именно той е човекът, който е бил един от най-верните духовни наставници на покойната принцеса Даяна. Известен е и с това, че на 13 години предсказва трагедията в Чернобил и и с твърдението си, че еврото ще изчезне на 16 юни 2024 година.

По думите му до 2040 г. близо 80 на сто от населението на Земята ще изчезне заради климатичните катаклизми.

До 2031 г. ще се повиши нивото на световния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км, и България ще бъде сериозно ощетена от това, добави той.

През 2038 г. населението на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са необходими още две планети, които да издържат нашата планета, каза още Жуселино Нобрега да Лус.

Той е роден през 1960 г. в град Флориано, Бразилия. Завършил е английска филология и международно право в университета в Хюстън.

Жуселино Нобрега да Лус идва в България за първи път, за да разкрие бъдещи трусове в политическия и финансовия живот на страната.

Автор: Фифи Иванова

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 − 7 =