Какво се случи след масовия бой на столичен булевард:

Потърпевшият при масовия бой на столичен булевард в неделя ще води дело. Това заявиха пред NOVA. самият Цветан Петров и приятелката му, която била с него по време на случилото се.

Шофьор пострада при масов бой в столицата след пътен инцидент с каруца.  Инцидентът станал около 11:00 ч. в неделя на булевард „Владимир Вазов” в София. Конят се отвързал, повлякъл със себе си оста от каруцата и нанесъл с нея щети на три паркирани коли, както и автомобил, чакащ на светофар. Шофьорът на последната кола Цветан Петров слязъл, за да повика КАТ, но бил нападнат от ромите в каруцата. Впоследствие трима роми са задържани. И тримата са от едно семейство, а двама са преки участници в мелето, обясни Петров.

Ако искате да качите мускулна маса изберете натуралните капсули „Anavor“  Той е проектиран да увеличи естествено нивото на тестостерон, което е „липсващото звено“ от съществено значение за изграждането на мускулите, чрез предоставяне на тялото хранителни вещества от които се нуждае, за да произвеждат повече тестостерон по естествен път.

В боя се включили и няколко случайни минувачи, които опитали да помогнат на Петров. До момента обаче полицията не ги е установила. Петров е бил прегледан в болница, имал рана на главата и се наложило да бъдат направени шевове на едното му ухо.

Той твърди, че ромите имали и метални предмети, което те пък отричат. Мелето приключило за 15-20 минути. Покрай него минавали хора и коли, като много от тях снимали случилото се.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 + fifteen =