Карантината в Банско се отменя от утре

Премиерът Бойко Борисов съобщи в началото на брифинг в МС, че от вторник, 31 март, от 19 ч. се отменя карантината в Банско.

Премиерът съобщи още, че довечера ще бъде внесено предложение за актуализация на бюджета заради мярката 60/40. Около милиард-милиард и половина ще струва, заяви премиерът Бойко Борисов.

По време на брифинга Илия Кръстев, председател на борда на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии, обяви, че фирми от асоциацията ще подарят на държавата поне 15 000 часа на специалисти, за да се подобрят услугите в сферата на здравеопазването. Нашата цел е да покажем в една такава ситуация, че трябва да си помагаме и свободният ресурс, който имаме в компаниите, да е в полза на обществото, каза Илия Кръстев, член на борда на Асоциацията за бизнес услуги, иновации и технологии.

Кризата поражда и възможности, приемаме протегната ръка с признателност, каза от своя страна вицепремиерът Томислав Дончев. Най-спешното е да изградим за няколко месеца националната здравна информационна система. В следващите дни ще представим готов продукт, който да работи, добави Дончев.


Искаш да засилиш имунитета си и да се предпазиш от COVID-19? Това вече е възможнмо благодарение на имуностимулатора разбработен за борба срещу коронавирус – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + fourteen =