Кой е бащата на скандалната Антонина?

Доскоро неизвестната фолк певица Антонина, която нашумя с гаврата със стихотворението на Вапцаров „Прощално“, е израснала в семейство с привилегии, пише „Галерия“.

Оказа се, че бащата на певицата е бил селски кмет. През 2010г. Нанко Тодоров е избран да оглави общината във врачанското село Вировско, като печели 173 от общо 258 гласа.

Таткото на Антонина уж не искал да влиза в политиката, но се навил по настояване на неговите съселяни. През 2015 г. обаче избухва огромен скандал с Нанко на следващите избори във Вировско. Той не успява да се кандидатира за втори мандат, понеже документите му мистериозно изчезват в последния момент. Тогава Антонина напада конкурентката му за поста Илинка Маринова и я обвинява за изчезването на документите.

>> Съберете мъжките погледи, като направите бюста си стегнат, по-красив и съблазнителен, за тази цел уголемете трайно и безболезнено гърдите си с Big Breast <<<

Певицата атакува Илинка, че от години тормози семейството ѝ, за да заеме поста на баща ѝ. В крайна сметка Илинка печели изборите и става кмет на селото. Злите езици говорят, че ако Нанко Тодоров беше запазил кметското си място, простотиите на дъщеря му щяха да сринат имиджа му, а селяните да му поискат импийчмънт.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 + two =