Колко струва най-скъпият автомобил в света?

Спортен автомобил Ferrari модел 1963 г. бе продаден за 70 милиона долара.

Това е най-високата цена в историята, която някога е плащана за лек автомобил, съобщи американската телевизия CNBC.

Предишният рекорд беше поставен през 2013 г. при продажбата на друг екземпляр на Ferrari от същата година. Той беше купен за 52 милиона долара, съобщи експертът в областта на колекционирането на спортни коли Марсел Масини.

Колко струва най-скъпият автомобил в света

Моделът, познат и като 4153 GT, е изключително рядък. От него са произведени само 36 бройки в периода 1962-1964 г. Предполага се, че спортната кола е продадена от германски колекционер на Дейвид Макнийл, основател на американската компания WeatherTech. Според Масини с това Ферари е спечелено прочутото състезания „Тур дьо Франс“ през 1964 г. Въпреки солидния списък от трофеи, този сребрист автомобил никога не е попадал в авария и се намира в идеално състояние.

Увеличете размера на мъжкото си достойнство с Капсулите Penis XXL, които гарантирано водят до увеличаване на размерите на пениса, като освен това, осигуряват по-продължителна ерекции, като по този начин мъжете ще могат да се насладят на удоволствието от интимната си връзка.

Макнийл притежава няколко коли Ferrari на стойност няколко милиона долара всякa. Тези спортни автомобили се колекционират също така от американския моделиер Ралф Лорен, канадския инвеститор Лорънс Строл и наследника на основателя на най-голямата верига магазини „Уолмарт“ Робсън Уолтън.

Източник: бгнес

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × five =