Мъж нападна с нож охрана в столичен мол

Видео на нападението обиколи социалните мрежи. На видеокадрите се вижда как при опит за проверка на багажа на клиент на търговския обект, охранителят е нападнат с нож от агресивен мъж.

Причина за поисканата проверка става алармата за стоки, която се намира на изхода на магазина.

„Не видях цялата ситуация. Привлякоха ми вниманието, когато чух виковете и чух охранителят да го напада. Доколкото чух, се беше включила алармата от устройствата, които засичат хората, които излизат. Не се разбрах дали хората са взели нещо от магазина. Предполагам, че не са взели нищо”, разказа Борис Колев, който става свидетел на агресията и заснема сцената с телефона си, пред NOVA.

„Не чух дали е имало някакви реплики, но да се стигне дотам, че да се извади нож, това вече е безумно”, добави Борис Колев, свидетел на агресията.

Ако искате да качите мускулна маса изберете натуралните капсули „Anavor“  Той е проектиран да увеличи естествено нивото на тестостерон, което е „липсващото звено“ от съществено значение за изграждането на мускулите, чрез предоставяне на тялото хранителни вещества от които се нуждае, за да произвеждат повече тестостерон по естествен път.

„Въпросният господин посети магазин с жена си и детето си.

На влизане алармата не отчете нищо, но на излизане раницата на дъщеря им започна да алармира за нещо нередно. Аз и колегата ми поискахме да проверим багажа, след което майката се върна, взе чантата, обърна се и започна да напада мен и колегата ми. Когато им обясних, че сме длъжни да проверяваме стоката, господинът дойде и директно се опита да ме нападне с нож. След сблъсъка, те си тръгнаха с раницата. Предполагам, че днес ще се разбере дали е взета стока”, обясни Радослав Нинчов, нападнатият охранител в магазин в столичен мол.

Той се закани да подаде жалба срещу своя нападател.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 − one =