Мъж представи фалшив пропуск на НСО, за да не плаща паркинг

За да не плаща паркинг, мъж се представял за главен комисар от Националната служба за охрана(НСО) и използвал фалшив пропуск, който му позволява да паркира навсякъде “по служба”. По случая вече тече проверка, съобщава NOVA.

На служебен паркинг в частна болница Димитър Георгиев става свидетел на необичайна ситуация. На 4 октомври баща отива с детето си в частна болница, но вместо да заплати 3 лева за паркинг, той спира на служебно паркомясто за таксита.

„Видях колата да спира между такситата най-безцеремонно. Шофьорът беше помолен от инспектора на фирмата да премести колата. На паркинга имаше свободни места, но той каза, че колата е на Национална служба за охрана и може да спира където си поиска”, разказва Димитър Георгиев.

На предното стъкло на автомобила имало и поставен пропуск на Националната служба за охрана за паркиране по месторабота. „Видяхме, че е издаден през 2011 г. от някой си главен комисар, не пише име, или нещо повече за това кой е този човек”, добавя Георгиев. Той прави снимки на автомобила и ги изпраща до НСО.

От Националната служба за охрана обясниха писмено, че автомобилът на снимките не е техен, а пропускът е фалшив. Длъжност „главен комисар” в НСО не съществува.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × four =