Мъж с Ковид-19 се е разходил и е пазарувал, преди да потърси лекарска помощ

Пациент от Лом със симптоми на Ковид-19 се е разходил без проблеми до Монтана, напазарувал си в два хипермаркета, отишъл да си плати осигуровките и чак след това потърсил помощ в лечебно заведение.

Мъжът се в върнал от Германия, имал е симптоми и се е чувствал зле, а когато е стигнал до болницата, се е потвърдило, че има положителна проба за коронавируса, по данни на NOVA.64-годишният мъж се оказва първият пациент с коронавирус в инфекциозното отделение на болницата в Монтана.

Пациентът от няколко седмици се е лекувал на домашна терапия, като е бил консултиран от личния си лекар.

Доктор Илияна Събчева казва какви са били симптомите на пациента:”С обща отпадналост, повишена температура, болки в мускулите, кашлица, затруднено дишане”.

Лечението обаче не довело до подобрение.

“След като няма повлияване от терапията, той преценява да направи рентгенова снимка, на която ясно се вижда пневмония, решава да го консултира с пулмулог от Монтана”.Заедно със съпругата си и брат си тръгват за Монтана, за да бъде прегледан от пулмолог, защото в Лом такъв лекар няма.

„Попълнил е декларация с която е минал. Казал е, че идва на преглед. Преди това е минал е да си плати осигуровките, защото не е бил осигурен, минал е и да напазарува, така че доста хора може да са контаминирани с вируса“, поясни лекарят.


Искаш да засилиш имунитета си и да се предпазиш от COVID-19? Това вече е възможнмо благодарение на имуностимулатора разбработен за борба срещу коронавирус – Virimmunity произведен от NatMed Pharma USA

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 2 =