Мъжките сексуални проблеми – част 2

 

 

Най-честото смущение на половата активност, при мъжа, е Преждевременната еякулацияТя се проявява по три различни начина:

• оргазмът и еякулацията настъпват преди мъжът или партньорката му да желаят това;
• еякулацията става още преди пенисът да навлезе във вагината;
• мъжът не може да удържи еякулацията поне до една минута след проникване във вагината. Преждевременна еякулация се получава най-често когато мъжът загубва своята „девственост” или когато е за пръв път с нова партньорка.
Във всеки случай проблемът засяга предимно юношите и постепенно бива овладян до към двайстата – трийстата година. За нормална продължителност на акта преди еякулацията се смята поне една минута след проникване във вагината. Ако това времетраене ни се струва разочароващо, нека не забравяме, че нашите еволюционни предшественици са били устроени колкото за пет-шест тласъка преди оргазма. В цялото животинско царство единствено човешките същества използват секса за наслада. Мъжкото шимпанзе например получава еякулация най-много за 30 секунди, а женската се задоволява, като се съвкуплява с няколко мъжки екземпляра един след друг.
Обикновено преждевременната еякулация се дължи на притеснение, особено ако партньорката е нова и желанието и вълнението на мъжа са много силни. Друга причина е опасението, че може да не успее да задоволи партньорката си. Никой мъж не обича да чувства, че не е „достатъчно добър”. Проблемът възниква и когато мъжът усеща, че партньорката му всъщност “не си пада” много по секса, или когато съществува неумение или нежелание да се прояви нежност и да й се откликне. Случва се да възникне и обратният проблем — забавена еякулация, особено ако мъжът се опитва да отложи оргазма, докато задоволи партньорката си. Най-сигурният начин да се предотврати разочарованието от преждевременната еякулация е партньорката да бъде доведена до оргазъм още по време на предварителната игра и проникването да стане или миг преди, или веднага след това.
Има още начина за преодоляване на проблема с преждевременната еякулация.
Използвайте презерватив той намалява чувствителността и обикновено осигурява по-голяма продължителност на акта. Намажете с крем за местна упойка около върха на пениса. По време на тласъците стегнете седалищните мускули и срамноопашният мускул. Това притъпява сигналите от нервните окончания по пениса и насочва вниманието другаде. Само за миг си помислете за нещо друго — проблеми в работата, планове за следващия ден — и скоро ще установите, че правите любов по-дълго от обикновено. Непосредствено преди еякулацията тестисите се вдигат в скротума, за да се приближат до основата на пениса. Ако внимателно ги върнете обратно надолу, можете да забавите еякулацията. Внимавайте обаче да не ги завъртите. Уговорете с партньорката си сигнал, равносилен на „СТОП”.

>>За да се справите с тези така неприятни сексуални проблеми, в днешно време на пазара съществуват много секс стимуланти, които ще ви помогнат. Но най-добрият сексуален стимулант е Купидон.  Той е изцяло на билкова основа, 100% натурален и напълно безвреден. Без странични ефекти. Върнете самочувствието си и се насладете на здрава, силна, и по-продължителна ерекция!<<<

>>>  Търсете в аптеките или онлайн на https://www.erekcia.bg/ <<<

Щом усетите, че оргазмът наближава, и двамата спрете и останете за малко в покой. Това ще продължи акта и може да се повтаря по няколко пъти. Най-разпространеният начин за избягване на преждевременната еякулация е методът на притискането. Упражнението се състои в следното: партньорката нежно мастурбира мъжа и точно когато той й даде сигнал, че е пред оргазъм, тя внимателно стисва пениса между палеца и двата си противоположни пръста точно под главичката. След пет секунди пръстите й се отпускат и процедурата може да се повтаря многократно, още повече, че е крайно ефективна. Чрез взаимно изграждане на сексуални навици двамата партньори могат да постигнат хармонично полово общуване. По време на акта мъжът може и сам да стисне пениса си, стига да е в състояние да контролира собствените си сигнали за наближаващ оргазъм и да има време да реагира. След преждевременна еякулация изчакайте един час и опитайте отново. Обикновено втората ерекция трае по-дълго и оргазмът може да бъде поотложен. Ако никой от тези методи не помогне, потърсете съвет от лекар или психолог, които могат да препоръчат други упражнения за вас и партньорката ви.

 

 

Автор: Desislava

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − twelve =