Мегън или Кейт- коя е любимката на кралица Елизабет Втора?

Докато се чудим кого харесва кралицата повече – Меган или Кейт, отговорът дойде наготово по празниците. В официалния профил на кралското семейство в Twitter се появи видео с най-важните и запомнящи се моменти от ангажиментите на кралицата през 2018 г. И от него става ясно кой е играл водеща роля в последните няколко месеца.

Отговорът е един – Меган Маркъл. В краткото видео от няма и минута намира място кадър от първия официален, самостоятелен ангажимент на херцогинята на Съсекс с кралицата, който дойде изненадващо рано и изненадващо скоро след сватбата й с принц Хари.

Явно не само за нас това е било голямо събитие, но и за кралицата, щом е намерило място сред моментите на 2019 г. Там е и официалният сватбен портрет от сватбата на Хари и Меган. А Кейт Мидълтън никаква я няма, освен на въпросния портрет…
Разбира се, можем да оправдаем отсъствието й с майчинството през миналата година. Но това, че Мидълтън стана майка за трети път, не само не попречи, а дори сякаш помогна на Меган да се изкачи до трона на любимка на кралицата, пише Express.

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 1 =