Новият хит в отслабването – Гарциния Камбоджа

През последните години, растението Гарциния Камбоджа се радва на все повече популярност, благодарение на своите уникални свойства. Изследванията показват, че екстрактът от Гарциния има способността да стимулира метаболизма, намалява апетита, способства изгарянето на мазнините, регулира нивата на захар в кръвта и т.н.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА?

Гарциния Камбоджа е малък плод с формата на тиква, който обикновено е в светлозелен или жълт цвят. Самото растение представлява дърво, което може да достигне височина над 20 метра. Гарциния Камбоджа вирее на места с тропически климат, като основно се култивира в Югоизточна Азия, Индия и централна Африка. Плодовете на растението традиционно се използват за приготвяне на лекове, както и в кулинарията.

ХРАНИТЕЛЕН СЪСТАВ НА ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА

Активната съставка в Гарциния Камбоджа, която прави растението толкова ефективно при отслабване, се нарича хидроксилимонена киселина (HCA). Когато тази киселина се комбинира с останалите полезни вещества в растението, тя има изключително благотворен ефект върху организма.

Гарциния Камбоджа винаги е била популярно растение, но през последните години търсенето значително се е увеличило. Много хранителни експерти и доктори твърдят, че това уникално растение има способността да изгаря излишните мазнини в организма и да намалява значително апетита. Милиони хора по света са опитали чудотворния ефект на растението.

КАКВИ СА ПОЛЕЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА?

Нека да разгледаме по-подбробно, какво прави Гарциния Камбоджа толкова търсена:

– Помага за намаляване на килограмите

Екстрактът от Гарциния, често наричан “Чудото за отслабване”, помага за намаляване на килограмите по няколко начина, На първо място, хидроксилимонената киселина в плода намалява натрупването на мазнини. Определени ензими могат да забавят метаболизма, което води до “складиране” на мазнинки. Хидроксилимонената киселина блокира производството на тези ензими и така калориите се превръщат не в мазнини, а в гликоген, който е полезен за мускулите.

– Премахва умората

гарциния камбоджа има способността да подобрява издръжливостта и да премахва уморат, като по този начин ви стимулира да водите по-здравословен и активен живот.

– Стимулира метаболизма

Ако искате да засилите метаболизма си, приемът на Гарциния Камбоджа е изключително добро решение. Бързият метаболизъм означава повече енергия и по-малко преобразуване на калории в мазнини.

– Осигурява енергия

Много хора започват да чувстат постоянна умора и отпадналост когато започнат да изгарят излишните килограми. Екстрактът от Гарциния Камбоджа се справя с този проблем, като ви осигурява достатъчно енергия и издръжливост.

-Потиска апетита

Това е другият начин, чрез който Гарциния Камбоджа ви помага да отслабнете. Изследванията доказват, че хидроксилимонената киселина в плодовете на растението намалява апетита и ви помага да създадете по здравословен и балансиран режим на хранене. Ако се опитвате да отслабнете, постоянното похапване между основните хранения може да развали всяка диета – ето защо Гарциния е изключително полезна в такива случаи.

– Помага ви да се справите със стреса

Активните вещества в Гарциния са свързани с регулирането на нивата на кортизол в кръвта, който е основният стресов хормон. Намалявайки стреса и тревожността, екстрактът от растението подпомага нормалното функциониране на всички органи в тялото, като освен това намалява оксидативния стрес.

– Намалява холестерола

Друг начин, чрез който Гарциния Камбоджа ви помага да се освободите от излишните килограми, е чрез намаляване на нивата на холестерол в организма. Активните вещества в екстракта имат способността да регулират нивата на “лошия холестерол”, като по този начин намаляват риска от аатеросклероза, сърдечни заболявания и инсулти.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА НА BULGARICUS?

Нашата формула с Гарциния Камбоджа съдържа 100% чист и натурален екстракт от Гарциния Камбоджа! Всяка капсула ви осигурява 500мг екстракт, който ще ви гарантира всички полезни свойства на растението. Препоръчваме ви да започнете приема с 1 капсула Гарциния около 30-60 минути преди хранене, веднъж дневно. Постепенно приемът може да се увеличи по 1 капсула до 3 пъти на ден, преди основните хранения. Ефектът е гарантиран – Поръчайте сега

Автор: Фифи Иванова

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 5 =