Официално: Социалната пенсия за старост става 125,58 лв. от 1 юли

И през тази учебна година еднократната помощ за първокласници ще бъде в размер на 250 лева, реши правителството.

Право на нея имат деца, записани в държавно или общинско училище за първи път, като месечният доход на член от семейството трябва да е по-нисък или равен на 450 лева за последните 12 месеца. Очаква се с този вид помощ да бъдат подкрепени семействата на около 46 000 деца.

С друго решение кабинетът гласува увеличение на социалната пенсия за старост, която от 1 юли се вдига с 4,60 лева и става 125,58 лева. Промяната ще доведе до ръст на пенсиите за военна и гражданска инвалидност, на социалната пенсия за инвалидност и на персоналните пенсии.

Ако имате излишни килограми, с които искате да се преборите и да си подарите въпросните множество и силни оргазми, които по-слабите хора получават вземете Натуралните Таблетки „Lipoin“.Изготвени по специална, 100% натурална формула, капсулите ще ви дадaт сигурни резултати, без никакви странични ефекти.

Министрите одобриха и отпускането на 500 000 лева за спешен ремонт на покрива на Националната библиотека “Св. Св. Кирил и Методий”. Миналата година част от стъкления покрив на библиотеката се срути и рани читател, а през март тази година падна част от перваза на покрива при топенето на снега.

Източник: Darik

Автор: vivian

Сподели тази статия:


Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 5 =