Орхан Мурад: Сузанита не ме слуша

Орхан Мурад е на нож с ексцентричната си щерка Сузанита.

„Сузаниа не слуша какво й се говори. Давам й съвети но не вдява. Обяснявам й как да разви кариерата си, но тя не ме слуша за нищо“, споделя изпълнителят пред „България днес“.

Сузанита няма добри оценки в училище, но това изобщо не я трогва. Според певеца, една от причините Сузанита да не го слуша е пубертетът, който щерка му кара.

>>> Уголемете трайно и безболезнено бюста си с Big Breast <<<

Семейството на Орхан Мурад познава отлично гаджето на Сузанита, който е на 22 години. Таткото приема добре връзката й с баткото, но не желае да говори за него.

Мурад взе отношение и по поредния скандал свързан с дъщеря му. Поведението на Сузанита в последния й клип, е меко казано скандално за възрастта й.

Във видеото към песента „Кво става брат”, певицата е оскъдно облечена, размахва среден пръст, както и плюе по полицаи. Но най-фрапиращото е, когато тя се навежда към колегата си Ангел, все едно ще му прави орална любов. От Държавната агенция за закрила на детето разглеждат внимателно кадрите и ще потърсят семейството на певицата, за да разберат дали знаят в какви клипове се снима дъщеря им.

„Да я погва комисията. Клипът не е наш. Сузи прави това, което са й казали“, оправдава я Мурад.

Автор: borko

Сподели тази статия:


Trackbacks/Pingbacks

  1. Орхан Мурад: Сузанита не ме слуша - PIKANTNO.BG - […] Сузанита няма добри оценки в училище, но това изобщо не я трогва. Според певеца, една от причините Сузанита да…

Публикувай Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × five =